Ο Παναιγιάλειος έδειξε και στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης ότι βελτιώνεται και ότι σιγά-σιγά βρίσκει τα «πατήματα» του. Οι «μελανόλευκοι» έδειξαν ότι αποκτούν συνοχή στην αμυντική τους λειτουργία και ότι με την πάροδο του χρόνου και των παιχνιδιών, θα αρχίσουν να αποκτούν όλο και περισσότερη ομοιογένεια , η οποία θα τους βοηθήσει και στον επιθετικό τομέα, δηλαδή στην δημιουργία φάσεων.

Από αυτό το blog είχαμε επισημάνει πολλάκις, μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με την Σπάρτη  και την βαριά ήττα με 0-4, ότι δεν χρειάζεται καταστροφολογία. Είχαμε επισημάνει επίσης, ότι ο φετινός Παναιγιάλειος έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και ότι απλά είναι πολύ νωρίς για να βγούνε συμπεράσματα, αφού ουσιαστικά ήμασταν η τελευταία ομάδα που διαμόρφωσε το ρόστερ της. Η μόνη… ένσταση μας ήταν και είναι  για το κεντρικό δίδυμο, που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας και όχι στις ποδοσφαιρικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών. Απλά η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι κομβική και θέλει εμπειρία, γι’ αυτό και κρατάμε επιφυλάξεις.

Ωστόσο, από αυτή την στήλη λέγαμε ότι κάτι περισσότερο θα ξέρει ο κόουτς της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος, που τους δείχνει εμπιστοσύνη. Παρ’ όλα αυτά, οι «μελανόλευκοι» δείχνουν ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνονται καλύτεροι και ότι και φέτος θα… δούμε πολύ ωραία πράγματα από την ομάδα.

Φυσικά αυτά που γράφω δεν έχουν αξία,  αν δεν αποτυπωθούν και στο… χορτάρι. Απλά τα γράφω τώρα, όπως το έκανα και νωρίτερα, γιατί είμαι σίγουρος για την συνεχή αγωνιστική βελτίωση της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 9 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει πως οι «μελανόλευκοι» έχουν μπροστά τους σχεδόν δύο εβδομάδες ακόμα προετοιμασίας για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος με τα Χανιά. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, ο Παναιγιάλειος θα δώσει τουλάχιστον δύο ακόμα φιλικά, τα οποία όπως είναι λογικό θα τον διευκολύνουν ακόμα περισσότερο, ώστε να παρουσιαστεί  όσο πιο έτοιμος γίνεται.

Υπομονή λοιπόν, αυτό χρειάζεται και τίποτα άλλο. Ο Παναιγιάλειος δείχνει να βρίσκει την ηρεμία του, όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στο διοικητικό κομμάτι. Θα μου πείτε ότι αργήσαμε και ότι έτσι λέμε κάθε καλοκαίρι… Τώρα όμως δείχνουν ότι τα πράγματα μπαίνουν σε μία… τροχιά. Δεν είναι λίγο πράγμα  να ζητάει η διοίκηση να δημιουργήσει προπονητικό κέντρο, να έχει δικό της εστιατόριο, ακόμα και πούλμαν ιδιόκτητο.

Αυτά που αναγράφω, δεν τα έχουν ομάδες ούτε Α΄Εθνικής. Ας ηρεμήσουμε λοιπόν και όλα τα άλλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Ο Παναιγιάλειος ούτε τοπικό θα… παίξει, ούτε θα έχει προβλήματα. Η «Μαύρη Θύελλα» είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι, με το μεγαλύτερο … όπλο δίπλα της, που δεν είναι άλλος από τον φίλαθλο κόσμο της.

ΥΓ: Μία πόλη-Μία ομάδα-Μία ιστορία!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ