Ο Παναιγιάλειος αύριο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Ηρακλή Πατρών για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Α, με μοναδικό στόχο το τρίποντο και φυσικά την γρήγορη επάνοδό του στις Εθνικές Κατηγορίες.

Φυσικά, κάτι τέτοιο, δηλαδή την ιστορική ομάδα του Αιγίου να αγωνίζεται στο τοπικό της ένωσης της, δεν το περίμενε κανένας. Ειδικά αν αναλογιστούμε πως μέσα σε δύο χρονιές, είχε ισάριθμους υποβιβασμούς. Από τα… ψηλά, στα… χαμηλά λοιπόν, αλλά το ποδόσφαιρο είναι όπως και η ζωή. Με τα πάνω της και τα κάτω της. Υπάρχει ακμή και παρακμή.

Η… ζωή λοιπόν για την “Μαύρη Θύελλα” δεν τελειώνει εδώ, αφού κάθε τέλος έχει και μια καινούργια αρχή. Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε και το πιστεύουμε, για τον Παναιγιάλειο. Ότι δεν ήταν ένα Τέλος ο περυσινός υποβιβασμός, αλλά η ευκαιρία για μία νέα αφετηρία, για κάτι καλό που θα χτιστεί μέρα με τη μέρα, ώστε να φτάσει η Αιγιώτικη ομάδα εκεί που πραγματικά της αρμόζει.

Παναιγιάλειος εξάλλου, δεν γίναμε λόγω τον Κυπέλλων και των Πρωταθλημάτων. Γίναμε γιατί είμαστε από το Αίγιο, γιατί ήταν η πρώτη ομάδα που αντικρίσαμε και γνωρίσαμε από κοντά, γιατί το γρασίδι του Δημοτικού μας Σταδίου μυρίσαμε πρώτα, για την ιστορία και την βαριά φανέλα που κουβαλάει αυτή η ομάδα και είμαστε περήφανοι για αυτό, γιατί ακολουθήσαμε τα… χνάρια των πατεράδων μας.

Αλήθεια, πόσοι άνθρωποι όταν ανηφορίζουν στο γήπεδο, για να δούνε την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται ανεξαρτήτως κατηγορίας, δεν έχουνε μνήμη από τα παιδικά τους χρόνια; Πόσες ιστορίες μπορεί ο καθένας μας να εξιστορήσει σε μικρότερους για μεγάλες νίκες ή και μεγάλες λύπες ; Για τις εκδρομές που έχουμε κάνει για αυτόν τον σύλλογο… Το πάθος του κόσμου μας, που ανεξαρτήτου κατηγορίας είναι εκεί για να στηρίξει τους “παλαιστές”…

Είναι πολλά που μας συνδέουν με αυτή την ομάδα…

Ας είμαστε δίπλα της, ελπίζοντας ότι γρήγορα θα ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές, αρχής γενομένης από αύριο…

Καλή αρχή να έχουμε!!!

Μια ζωή Παναιγιάλειος!!!

Μία Πόλη-Μία ιστορία-Μία ομάδα!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ