Ο Παναιγιάλειος πήρε ακόμα μία σημαντική νίκη επί της Καλλονής και βάζει τις βάσεις για μια εύκολη παραμονή, που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Φυσικά, αν οι «μελανόλευκοι» ήταν πιο αποτελεσματικοί και πιο κυνικοί στα εκτός έδρας ματς, τότε θα μιλούσαμε από τώρα για παραμονή και θα… κοιτάγαμε το καλύτερο πλασάρισμα.

Οι Αιγιώτες την ερχόμενη Κυριακή δοκιμάζονται στην Ελευσίνα και νομίζω πως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη εκτός έδρας, η οποία αν επιτευχθεί, θα είναι και η πιο σημαντική, αφού θα έρθει απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Σε αυτή την αποστολή, αλλά και για τις υπόλοιπες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο Παναιγιάλειος θα είναι ενισχυμένος. Ήδη έχουμε τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής από τον Ουκρανό , Βιτάλι Ιβάνκο, ενώ ακολουθούν ακόμα 12 παίκτες, που θα κληθούν να βοηθήσουν το υπάρχον υλικό της ομάδας.

Μάλιστα, ο κόουτς στη συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε στις εκτός έδρας εμφανίσεις, δηλώνοντας πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του και πως έστω και αργά, τα αποτελέσματα στα ματς εκτός Αιγίου, δεν θα αργήσουν να έρθουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Αιγιώτη τεχνικού, η περυσινή του εμπειρία στο πάγκο της Λαμίας, όταν από εκεί που  η ομάδα της Φθιώτιδας δεν είχε νίκη σε εκτός έδρας ματς, κάποια στιγμή πανηγύρισε πέντε συνεχόμενες.

Ας ελπίσουμε να γίνει η αρχή την Κυριακή, σε ένα κομβικό ματς για τη δύσκολη συνέχεια. Διότι αν μετά το τρίποντο επί της Καλλονής, έρθει ακόμα ένα στην Ελευσίνα, τότε με νίκη επί των Τρικάλων την Τετάρτη(εμβόλιμη) οι «μελανόλευκοι» θα κοιτάνε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αλλά τώρα προέχει το ματς με τους «σταχυοφόρους» και τίποτα άλλο. Η νίκη, η πρώτη εκτός έδρας, αν επιτευχθεί, είναι επιτακτική ανάγκη. Γιατί και ως ομάδα, αλλά και ως ποιότητα, ο Παναιγιάλειος είναι ανώτερος από την ομάδα της Ελευσίνας.

Και ας μην ξεχνάμε πως τα αποτελέσματα φέρνουν το φίλαθλο στο γήπεδο. Και αν οι «μελανόλευκοι» πετύχουν τη Κυριακή το δεύτερό τους διαδοχικό τρίποντο, τότε να είστε σίγουροι πως στο ματς με τον ΑΟΤ , ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου θα δώσει δυναμικό παρών. Και αυτό διότι καλώς ή κακώς, ο φίλαθλος στη χώρα μας «τρέφεται» μόνο από τα αποτελέσματα.

Πάμε δυνατά λοιπόν, για άλλη μια νίκη τη Κυριακή. Μπορούμε και νομίζω πως ήρθε η ώρα για τη πρώτη φετινή εκτός έδρας επικράτηση.

Ραντεβού τη Κυριακή στο γήπεδο της Ελευσίνας!!!

ΥΓ: Μία νίκη-Μία ομάδα-Μία πόλη!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ