Πριν λίγες ώρες έγραψα και… καλούσα με τον τρόπο μου την ΠΑΕ Παναιγιάλειος να απαντήσει και να τοποθετηθεί, τόσο για την φυγή του Σανδραβέλη – όσο και για την παραίτηση του Λεωνίδα Βόκολου.

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος λοιπόν, έδειξε –πραγματικά- απίστευτα αντανακλαστικά και μέσα σε λίγες ώρες τοποθετήθηκε με ανακοινώσεις για τα φλέγον ζητήματα της ομάδας. Η πιο ηχηρή όμως απάντηση της «μελανόλευκης» ΠΑΕ ήταν η άμεση πρόσληψη του Αιγιώτη Δημήτρη Σπανού στην θέση του προπονητή και μάλιστα για 1,5 χρόνο,  μια θέση που … χήρεψε λίγες μόλις ώρες πριν από την παραίτηση του Λεωνίδα Βόκολου.

Η «Μαύρη Θύελλα» λοιπόν, είναι εδώ!! Η ΠΑΕ δεν άφησε τα… σύννεφα της αμφισβήτησης να σκεπάσουν τον Αιγιώτικο ουρανό και με σχετικά δελτία τύπου έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Ειδικά με την πρόσληψη ενός δικού μας ανθρώπου για προπονητή, ενός Αιγιώτη που πονά και ξέρει την ομάδα όσο κανένας άλλος, δόθηκε η απάντηση πως ο Παναιγιάλειος όχι απλά δεν τελειώνει αλλά πως θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί που πραγματικά του αρμόζει.

Η πρώτη κίνηση και η πιο σημαντική έγινε όσον αφορά τον νέο … τιμονιέρη του Παναιγιάλειου. Τώρα το μόνο που μένει είναι να γίνουν και μερικές μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ των «μελανολεύκων».

Πάντως η διοίκηση με αυτή την κίνηση έδειξε ότι είναι εδώ, πως είναι παρών. Αν πολλοί αγχώθηκαν για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας, νομίζω πως πλέον δεν χρειάζεται.

Γιατί μια διοίκηση που δεν θα ενδιαφερόταν, δεν θα έκλεινε και μάλιστα τόσο γρήγορα προπονητή εγνωσμένης μάλιστα αξίας, αλλά ούτε και ο ίδιος, ο Δημήτρης Σπανός, δεν θα ερχόταν έτσι απλά, χωρίς να ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας και το τι ακόμα μπορεί να χρειάζεται. Διότι μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν τεχνικό που ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά την Β΄ενική…

Τώρα χρειάζεται  ηρεμία και όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα… Πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται…

ΥΓ: Μία πόλη-Μία ιστορία-Μία ομάδα!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ