Καταρχήν, πριν μπω στο ρεζουμέ που με έκανε Άγιες μέρες να… κάτσω να γράψω, να πω και να ευχηθώ τα αυτονόητα. Να έχουμε λοιπόν όλοι μας υγεία, αγάπη, γαλήνη, ευτυχία, ευημερία με τις οικογένειες μας, κατανόηση και ότι  επιθυμεί  ο καθένας ξεχωριστά να το αποκτήσει.

Στο διά ταύτα, αυτό που με έκανε να καθίσω να γράψω είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Παναιγιάλειο. Όλοι μας, σίγουρα η διοίκηση και ο προπονητής, ήξεραν ότι η ομάδα ήθελε μεταγραφές στο παζάρι του Ιανουαρίου. Παρ’ όλα αυτά όμως, αντί για να υπάρξει ενίσχυση(εκτός και αν διαψευστώ), υπάρχουν αποχωρήσεις. Την … πόρτα την άνοιξε ο Δημήτρης Σανδραβέλης που θα συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα(του εύχομαι καλή συνέχεια), ενώ σήμερα – λίγες ώρες μετά- ακολούθησε ο τεχνικός της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος , ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του. Μέσα σε αυτό, να θυμίσω ότι παρελθόν αποτελεί και ο Χρήστος Αθανασόπουλος, που και αυτός θα συνεχίσει στα Τρίκαλα.

Τι κοινό έχουν μεταξύ τους αυτές οι τρεις υποθέσεις; Ότι η ΠΑΕ Παναιγιάλειος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για καμία από τις τρεις. Και αν για τον Λεωνίδα Βόκολο μου πείτε ότι δεν… πρόλαβαν, ο Αθανασόπουλος έχει φύγει εδώ και καιρό, ενώ για τον Σανδραβέλη νομίζω πως για ένα ευχαριστώ και μόνο για όλο το διάστημα που έδωσε τις υπηρεσίες του στον σύλλογο… προλάβαιναν.

Το θέμα τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής; Ποιο είναι το μέλλον της ομάδας; Πάμε για διάλυση; Ή μήπως ήταν τυχαίες συγκυρίες όλα αυτά και δε ειρωνεύομαι; Συνέχεια υπάρχει στην ομάδα; Θα αναπληρωθούν τα κενά στο ρόστερ που υπήρχαν εξ’ αρχής , αλλά και αυτά που δημιουργήθηκαν τώρα; Ο προπονητής παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ή επειδή δεν είχε εγγυήσεις για να συνεχίσει την δουλειά του;

Λίγα από τα πολλά ερωτήματα που ταλανίζουν πολλούς φιλάθλους και μένα φυσικά. Θα απαντηθούν ή όχι;

Θα ξέρουμε που… θα συνεχίσουμε και πως; Γιατί εμείς δεν θα πάψουμε να είμαστε γνήσιοι Παναιγιάλειοι!! Όπως ήμασταν από τα… χωράφια , μέχρι και τα σαλόνια.  Και εμείς αλλά και η ομάδα ξέρουμε να παλεύουμε, το λέει και το σήμα που έχουμε όλοι στην καρδιά… Είμαστε «ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ» !!!

Αλλά περιμένουμε μια απάντηση… Δεν δεχόμαστε να μην ξέρουμε τα γίνεται!! Δεν δεχόμαστε να μην τοποθετείται η ΠΑΕ με όλα αυτά που γίνονται; Και μην μας πείτε πως μια διοίκηση δεν δίνει αναφορές σε φιλάθλους; Γιατί εσείς ήσασταν που θέλατε τον κόσμο δίπλα σας και που του ζητάγατε να γίνουν μέλη στο member club.

Επιτέλους αυτή η ομάδα πρέπει να βρει την ηρεμία της. Είναι κρίμα ο Παναιγιάλειος να …τραβάει τέτοιο «κουπί» κάθε χρόνο.

Πάρτε λοιπόν τις ευθύνες σας και ενημερώστε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Ντόμπρα και με ειλικρίνεια…

Κύριοι, έτσι έχουν τα πράγματα και έτσι θα προχωρήσουμε! Μην ανησυχείτε, όλα καλά θα πάνε. Βγείτε, μιλήστε και αφήστε τον φίλαθλο κόσμο να ξέρει.

ΥΓ: Όλα αυτά τα γράφω με αγάπη  για την ομάδα και με ειλικρίνεια που σπάει κόκαλα!!! Τίποτα παραπάνω…

ΥΓ: Μία πόλη – Μία ιστορία- Μία πόλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ