Δύο πολύ σημαντικά έργα με τον ερχομό του 2018 ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μέσα από το Ράδιο Αίγιο 99,2 και την  εκπομπή “Πάμε Γήπεδο” ο πρόεδρος του νομικού προσώπου και υπεύθυνος για τον αθλητισμό στην Αιγιάλεια κος Χρήστος Σπηλιωτόπουλος.

Το πρώτο αφορά την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο αθλητικό κέντρο της Νικολάου Πλαστήρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και την τοποθέτηση νέων προκατασκευασμένων αποδυτηρίων. Τα χρήματα υπάρχουν ήδη στο Δήμο, και αυτή τη χρονική στιγμή η δημοπράτηση θα ανέβει στο διαδίκτυο, με χρονικό ορίζοντα το έργο να ξεκινήσει στις αρχές του Μαρτίου, ώστε το καλοκαίρι να παραδοθεί στις ομάδες.

Ένα έργο που θα λύσει το μεγάλο αγκάθι όσον αφορά τις προπονήσεις αλλά και τα παιχνίδια των ομάδων της Αιγιάλειας.

Το δεύτερο έργο αφορά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο ( τελευταία ήταν το 2003), που θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναιγιαλείου.

Ο κος Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε επίσης ότι στο αθλητικό κέντρο της Ν. Πλαστήρα από την άνοιξη θα είναι έτοιμα 2 ακόμα γήπεδα (μπάσκετ, τένις) με φωτισμό, ενώ θα υπάρξουν και κερκίδες.

Σε ερώτηση για κάποια προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο των αποδυτηρίων του δημοτικού σταδίου (μπαίνει νερό στο διάδρομο), δήλωσε ότι το γνωρίζουν στο δήμο, στην παρούσα φάση όμως δεν υπάρχουν τα χρήματα (5,000 ευρώ είναι το κόστος), και η επισκευή στην κερκίδα θα γίνει με τον νέο  προϋπολογισμό.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ