Ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί τον Δαβουρλή Κ.92 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α., με μοναδικό στόχο το 5χ5. Μάλιστα οι “μελανόλευκοι”, που μέχρι στιγμής δικαιώνουν στο απόλυτο τον τίτλο του φαβορί στον 2ο  Όμιλο και γενικότερα στην Α΄Κατηγορία, έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν την ψαλίδα από τις άλλες ομάδες αφού και την άλλη εβδομάδα αγωνίζονται εντός.

Ωστόσο, για να μην προτρέχουμε, κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά. Οπότε καλό είναι αύριο, εύκολα ή δύσκολα, να μπει το τρίποντο στο σακούλι. Διότι άλλο ποδόσφαιρο και άλλο… αριθμητική.

Για να μην κοροϊδευόμαστε όμως, ο Παναιγιάλειος αύριο θα επικρατήσει. Το θέμα δεν είναι μόνο η νίκη ωστόσο, αλλά και ο τρόπος που θα επιτευχθεί, αφού όπως έχουμε ξαναπεί η “Μαύρη Θύελλα” πρέπει να δείχνει κάθε αγωνιστική πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, τόσο στις αναμετρήσεις της- όσο και στο πρωτάθλημα.

Πάντως, ουσία στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος (αφού μιλάμε για… φοβερό τρόπο διεξαγωγής) είναι να μην χαθούν πολλοί βαθμοί. Γιατί; Πολύ απλά, επειδή θα τους… κουβαλήσεις στο επόμενο μίνι πρωτάθλημα, εκεί όπου θα διασταυρωθούν οι τέσσερις ομάδες του ομίλου μας, με τις τέσσερις του 1ου Ομίλου.

Και ο Παναιγιάλειος πρέπει να πάει με όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς. Σίγουρα θα έρθουν και δύσκολα αποτελέσματα, το απευχόμαστε φυσικά, όπου θα δείξουν και το τι κράσεις έχει η φετινή ομάδα. Γιατί στις νίκες όλα είναι καλά!! Στα αρνητικά αποτελέσματα όμως; Εκεί πρέπει να δείξει μία ομάδα, το πόσο μεγάλη είναι.

Για να μην μακρηγορώ, θεωρώ τον Παναιγιάλειο φαβορί για την άνοδο και πιστεύω ότι με λίγη τύχη θα καταφέρει τον στόχο του, που είναι η επιστροφή του στις Εθνικές Κατηγορίες.

Το “μελανόλευκο”… τρένο λοιπόν, εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει αυτό το δρομολόγιο. Το δρομολόγιο της επιστροφής!! Και μάλιστα χωρίς να έχει κάνει… στάσεις. Πεποίθηση μας ότι θα συνεχίσει και θα φτάσει στον προορισμό του, έχοντας μαζί του και τους… επιβάτες του, τον κόσμο, ο οποίος κάθε αγωνιστική που περνάει, δείχνει να… αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια.

Μία πόλη-Μία ομάδα- Μία Ιστορία!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ