Σε λίγη ώρα από τώρα, ο Παναιγιάλειος θα δώσει το δεύτερο του εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Πάτραι. Οι “μελανόλευκοι” που είναι το απόλυτο φαβορί, όχι μόνο της αναμέτρησης αλλά και του πρωταθλήματος, θέλουν να φύγουν από την Πάτρα και το γήπεδο του Πετρωτού με ακόμα ένα τρίποντο στις… αποσκευές τους.

Για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, χωρίς έπαρση αλλά με πίστη στις δυνατότητες τους. Φυσικά, θα πρέπει να είναι κυνικοί και στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, να σκοράρουν, ώστε να κάνουν πιο εύκολο το σημερινό τους έργο.

Αν ο Παναιγιάλειος καταφέρει να σκοράρει πρώτος στο παιχνίδι, τότε θα είναι και η ομάδα που θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Όχι πως αν βρεθεί πίσω στο σκορ δεν έχει δυνατότητες να γυρίσει το ματς, αλλά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα καλό θα είναι να δείχνεις εξαρχής ποια ομάδα είναι το αφεντικό και να μην αφήνεις περιθώρια αμφισβήτησης και ελπίδες στους αντιπάλους πως μπορούν να σου κόψουν βαθμούς.

Έτσι και αλλιώς, κανένας μας δεν θα θυμάται την εμφάνιση που θα κάνει η “Μαύρη Θύελλα”, αλλά το αποτέλεσμα. Έτσι είναι το πρωτάθλημα και με αυτό πρέπει να… ζήσουμε, με την ελπίδα φυσικά να είναι παροδικό και ο Παναιγιάλειος να είναι περαστικός από την κατηγορία. Αυτό δηλαδή που ελπίζουμε όλοι μας.

Πάντως η ευτυχία είναι πως ανεξαρτήτως κατηγορίας, ο φίλαθλος κόσμος της Αιγιώτικης ομάδας δείχνει να αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται. Γιατί; ΑΠλή η απάντηση…

Διότι δείχνει η ομάδα να έχει έναν στόχο, να προσπαθεί να παρουσιάσει κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά επειδή εκπέμπει… υγεία.

Ας έρθει λοιπόν το τρίποντο, να κάνουμε το 4χ4 και εδώ είμαστε να τα ξανά πούμε…

Μία πόλη-Μία ομάδα- Μία Ιστορία…!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ