Για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι του Παναιγιάλειου, η ΕΡΤ, που έχει τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος  Stoiximan.gr – Football League δεν είχε τα στιγμιότυπα του χθεσινού παιχνιδιού(1-1) με τον Αιγινιακό.

Αυτή ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού και το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν καλύφθηκε από τη δημόσια τηλεόραση. Ωστόσο, για το χθεσινό αγώνα αναφέρθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής “Αθλητική Κυριακή” σε τεχνικό πρόβλημα.

Οι φίλαθλοι του Αιγίου πάντως, άρχισαν τα παράπονα (και με το δίκιο τους) προς την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» και φυσικά προς τους παρουσιαστές, οι οποίοι πάντως με τη σειρά τους ζήτησαν συγνώμη, δείχνοντας μάλιστα να μη το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.

Οι παρουσιαστές ωστόσο, υποσχέθηκαν πως στο επόμενο εντός έδρας  παιχνίδι της Αιγιώτικης ομάδας θα έχουν επιλύσει το πρόβλημα και πως σίγουρα θα υπάρχουν πλάνα από το ματς.

Να θυμίσουμε ότι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των «μελανόλευκων» είναι στις 12 Φεβρουαρίου με αντίπαλο της Καλλονή, ενώ τη προσεχή Κυριακή ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται στον Κισσαμικό. Οπότε… Θεού θέλοντος και… ΕΡΤ επιτρέποντος, για το ματς της «Μαύρης Θύελλας» στη Κρήτη την Κυριακή, θα υπάρχουν πλάνα(αφού δεν είναι στο Αίγιο-troll).

Καλό θα είναι πάντως, οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης να είναι… εντάξει απέναντι σε όλες τις ομάδες και  απέναντι στους φιλάθλους, ειδικά τους Αιγιώτες που είναι μόνιμα… αδικημένοι σε αυτό τον τομέα, διότι όπως όλοι οι Έλληνες, έτσι και οι κάτοικοι του Αιγίου πληρώνουν  την ΕΡΤ, είτε θέλουν είτε όχι.

Πηγή Βίντεο: FL Highlights.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ