Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τα παιδιά, τους γονείς τους αλλά και τους φίλους του αθλήματος ώστε να δώσουν το παρών και  φέτος στην γιορτή Street Handball που διοργάνωσε το “Σεριφάτο», σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. του Δήμου Αιγιαλείας, την Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η γιορτή του χάντμπολ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο(7/10/2017) από τις 10:00 έως τις 13:00 στα Υψηλά Αλώνια, ενώ από τις 13:00 έως και τις 15:00 ακολούθησε ημερίδα ανάπτυξης για υποψήφιους προπονητές ακαδημιών από πολλές πόλεις της Ελλάδας και από τις 15:30 έως και τις 17:00 πρακτική από τους εν λόγω τεχνικούς στις ακαδημίες του “Σεριφάτου”. Tην εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος  Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Χρήστος Σπηλιωτόπουλος. Ο δήμαρχος μίλησε στα παιδιά μαζί με τον πρόεδρο του Σεριφάτου, Κώστα Παπασταύρου και τους επικεφαλής προπονητές της εκδήλωσης.

Πάντως, παρότι όπως είπαμε, ο καιρός δεν ήταν ιδανικός, τα παιδιά ( ηλικίας από Γ΄ Δημοτικού έως Στ΄ Δημοτικού και από Α΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Γυμνασίου ) το χάρηκαν, ανανεώνοντας μάλιστα το… ραντεβού τους για το επόμενο Street Handball, που η αλήθεια είναι πως αρχίζει και γίνεται μία όμορφη συνήθεια.

ΦΩΤΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ