Σέντρα, λοιπόν, στο Πρωτάθλημα της Football League με πιθανή ημερομηνία τις 29/5/2016, με τον Παναιγιάλειο να αρχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από το Αίγιο, όπου και θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Χανιά. Δηλαδή, είκοσι μέρες έχουν απομείνει στον Λεωνίδα Βόκολο αλλά και τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους, για να είναι έτοιμοι – στο μέτρο του… δυνατού- ώστε ο Παναιγιάλειος να δείξει όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
Δεν θα ασχοληθώ με το πρόγραμμα της ομάδας μας διότι έτσι και αλλιώς σε έναν … μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα  της Football League των 34 αγωνιστικών, όλοι παίζουν με όλους. Οπότε δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση πάνω σε αυτό το θέμα. Άσε που σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές συγκυρίες  και όχι μεμονωμένα γεγονότα. Παραδείγματος χάρη, αν πέρυσι οι «μελανόλευκοι» είχαν φύγει με το διπλό από τη Λάρισα, όπως και είχε γίνει, αλλά στο τέλος της σεζόν είχαν γευτεί το… πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, ποιος θα το θυμότανε;
Οπότε, σε 34 αγωνιστικές μια ομάδα χρειάζεται … συνέχεια, συνοχή και προ πάντων οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια.
Εγώ όμως, θα σταθώ στα… σημάδια που μας έδωσε η ομάδα στα  φιλικά , τα οποία σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικά αλλά όμως είναι και κάτι αναμενόμενο. Αν ο Παναιγιάλειος δηλαδή «πέταγε» στο φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας, σε ένα φιλικό που χρησιμοποιήθηκαν 21 ποδοσφαιριστές, με πολλές ελλείψεις παικτών που θα είναι βασικοί στο νέο Παναιγιάλειο και με ποδοσφαιριστές που καλά καλά δεν ξέρουν ούτε τα ονόματα των συμπαικτών τους, ε… τότε θα υπήρχε πρόβλημα.
Και ας μην ξεχνάμε, ότι οι «μελανόλευκοι» έχουν δώσει δύο φιλικά προπονητικού χαρακτήρα με την αξιόμαχη και πολλά υποσχόμενη Θύελλα Αιγίου, με το πρώτο ματς να τελειώνει 0-0 και το δεύτερο 2-0(χωρίς να έχουν γίνει καν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις) και ένα με τον ΠΑΟ Βάρδας, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0, έχοντας όπως είπαμε πολλά ελαφρυντικά.
Το… κακό σε όλο αυτό είναι ότι οι «μελανόλευκοι» δεν έχουν άλλο χρόνο για να δώσουν φιλικό, αφού την επόμενη εβδομάδα – από τη στιγμή που αρχίζει η Α΄Εθνική- θα φιλοξενήσει για τον θεσμό του Κυπέλλου, την ομάδα της Σπάρτης. Μακάρι να τα καταφέρουμε αλλά ειλικρινά εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και η ετοιμότητα της ομάδας εκείνη την εποχή.
Η αλήθεια πρέπει να λέγεται και αυτή είναι ότι ο Παναιγιάλειος έχει κάνει ποιοτικές προσθήκες, με παίκτες που ίσως να μην διέθετε ούτε καν πέρυσι. Ωστόσο, όλοι κρίνονται στο… χορτάρι, οπότε τα πολλά λόγια είναι… φτώχια. Μην ισοπεδώνουμε όμως τα πάντα….
 
ΥΓ1: Πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα…
 
ΥΓ2: Ικανοποιημένος είμαι από τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί, με μοναδική ένσταση την απόκτηση ενός έμπειρου σέντερ μπακ-ίσως και δύο!!
 
ΥΓ3: Άντε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να αποκτήσουν… νόημα οι Κυριακές μας…
 
ΥΓ4: Μία πόλη – Μία ομάδα –Μία ιστορία!!!
Ο Μελανόλευκος Γκολτζής!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ