Ο Παναιγιάλειος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα. Νίκη που συνδυάστηκε με καλή και  μεστή εμφάνιση από τους «μελανόλευκους», σκορπίζοντας ταυτόχρονα χαμόγελα και αισιοδοξία στους φιλάθλους τους.

Μάλιστα, η νίκη είναι διπλής σημασίας για τον Παναιγιάλειο, αν αναλογιστούμε πως οι ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό τιμ είχαν το άγχος του ενός μόλις βαθμού, πριν τον αγώνα. Διότι μπορεί ακόμα να είναι νωρίς στο πρωτάθλημα αλλά διαφορετικά θα πας να παίξεις τώρα στις Σέρρες- και από πλευράς ψυχολογίας- όντας στους 4 βαθμούς και αλλιώς να πήγαινες με 2 ή 1 μόνο βαθμό.

Αν λοιπόν στράβωνε το ματς με τους Θεσσαλονικείς, η  εσωστρέφεια θα έκανε την… εμφάνιση της στο «μελανόλευκο»… στρατόπεδο αλλά και στους φιλάθλους, ενώ σίγουρα θα ερχόταν και η καταστροφολογία. Του στυλ … που πάμε τώρα; Θα χάσουμε και στις Σέρρες!!! Θα πέσουμε… και άλλα τέτοια όμορφα.

Προς θεού, δεν είμαι κατά της κριτικής. Μπορώ να πω μάλιστα πως είμαι υπέρ αυτής. Απλά άλλο να γίνεται καλοπροαίρετα και άλλο κακόβουλα. Καλό είναι λοιπόν να υπάρχει κριτική αλλά όχι ισοπέδωση.

Ωστόσο, η «Μαύρη Θύελλα» με τη γκολάρα του νεαρού επιθετικού Ξόμπλιου πήρε το τρίποντο, κερδίζοντας χρόνο, ηρεμία και καλή ψυχολογία. Τώρα, έρχεται δύσκολο εκτός έδρας ματς στις Σέρρες. Ένας αγώνας, που ένας  καλός Παναιγιάλειος  μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και το τρίποντο.

Θεωρητικά, η καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή για τους «μελανόλευκους» στα δύο ματς που έρχονται- εκτός με Πανσερραϊκό και εντός με Αχαρναϊκό-  θα είναι οι 4 βαθμοί. Αν ο Παναιγιάλειος μέχρι τις γιορτές, στα τρία ματς που έρχονται,  έχει κατακτήσει τέσσερις βαθμούς, θα βρίσκεται αισίως στους εφτά.

Γιατί κολλάω στους βαθμούς; Πολύ απλά διότι οι «μελανόλευκοι» θα αποκτούν ηρεμία μόνο με τα αποτελέσματα. Γιατί κακά τα ψέματα, στην ποδοσφαιρική Ελλάδα μόνο τα αποτελέσματα παίζουν ρόλο.

Αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Οι «μελανόλευκοι» νίκησαν και συνδύασαν τη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο. Έδειξαν ότι κάτι καλό… γεννιέται φέτος, με τον χρόνο να είναι σύμμαχος του.

Πίστη λοιπόν χρειάζεται, στήριξη και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Προχωράμε λοιπόν όμορφα και με Παναιγιάλεια ψυχή… Τώρα αρχίσαμε!!! Μην ξεχνάει κανένας, για όλους τους άλλους λέω και όχι για εμάς τους Αιγιώτες, πως είμαστε «ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ»!!!

Μία πόλη-Μία ομάδα- Μία Ιστορία!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ