Στα γήπεδα της Super League, με τις εμφανίσεις του φορώντας  τη φανέλα της Λαμίας τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους και όχι μόνο της Αιγιάλειας, σκοράροντας μάλιστα και σε κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας της Φθιώδιτας..

Ο λόγος για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο που το Σάββατο το βράδυ άφησε πίσω την εργένικη ζωή και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την πανέμορφη Ιωάννα Νικολοπούλου. Κουμπάρος του ευτυχισμένου ζευγαριού ήταν ο Βασίλης Μαυρόπουλος

Στην πιό σημαντική στιγμή της ζωής του παραβρέθηκαν πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές -συμπαίκτες του από  τη Λαμία την ΑΕΚ το Παναιγιάλειο και τη Βέροια, όπως ο Βαγγέλης Πίτκας,  Λεωνίδας Σκαρτσίλας ο Νίκος Διαμαντόπουλος ο Τάσος Παπαχρήστος  ο Άνταμ Τζανετόπουλος, Νίκος Μελίσας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Λινάρδος και ο Ιορδάνης Παπαργυρίου,  ο μανατζέρ του Κίμωνας Κοκορόγιαννης ο Βαγγέλης Γκάτσης και άλλοι ποδοσφαιστές.

Όσον αφορά τη ποδοσφαιρική του καριέρα το σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ( αν και έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο), με δικές μας πληροφορίες να λένε ότι έχει 2 προτάσεις από ομάδες της Super League (τις γνωρίζουμε αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Δικέφαλο δεν τις αναφέρουμε). Το ποδοσφαιρικό μέλλον θα είναι σίγουρα ακόμα καλύτερο γιατί το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα.

Το Aigio All Sports εύχεται στον Σταύρο και την Ιωάννα Βίον Ανθόσπαρτον και Καλούς Απογόνους…..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ