Ο Παναιγιάλειος, που έτσι και αλλιώς δεν είχε πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή του στη κατηγορία, σώθηκε πλέον και μαθηματικά έπειτα από τη νίκη(1-0) επί του Κισσαμικού την προηγούμενη αγωνιστική.
Φυσικά από μόνη της, η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη για την «Μαύρη Θύελλα». Σε ένα πρωτάθλημα που και φέτος κλονίστηκε από πολλά προβλήματα, οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν- εδώ και πολύ καιρό- να σώσουν την παρτίδα της παραμονής, έχοντας αποκομίσει μάλιστα πολλά θετικά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όπως είχα ξανά γράψει σε παλαιότερο άρθρο.
Μάλιστα ο Παναιγιάλειος όπως όλα δείχνουν, την προσεχή Κυριακή θα πάρει ακόμα τρεις πόντους στα χαρτιά, αφού η Καλλονή-μάλλον- θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, σκαρφαλώνοντας κι’ άλλο στον βαθμολογικό πίνακα φτάνοντας τους 41. Το κυριότερο ωστόσο για την ομάδα του Αιγίου είναι η ταλαιπωρία που θα γλιτώσει από το πολύωρο ταξίδι, αλλά και τα έξοδα που χρειάζονται για να μεταβεί. Και μιλάμε για περίπου 5.000 ευρώ, διόλου ακαταφρόνητο ποσό δηλαδή.
Το άλλο κέρδος για τους «μελανόλευκους» και κυρίως για τον Δημήτρη Σπανό είναι ότι πλέον, μιας και όπως προείπαμε η παραμονή επετεύχθη κα μαθηματικά, είναι ότι θα μπορέσει με μεγαλύτερη άνεση ο Αιγιώτης τεχνικός να δοκιμάσει και άλλα πρόσωπα στην ενδεκάδα και παιδιά νεαρής ηλικίας.
Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ευφορίας που επικρατεί στον Παναιγιάλειο, προσθέστε και την αύξηση του Μ.Κ κατά 200000 ευρώ. Κάτι που δείχνει ότι η «μελανόλευκη» ΠΑΕ δεν θα ταλανιστεί από άλλα προβλήματα το καλοκαίρι, κάτι που κακά τα ψέματα είχε γίνει… βραχνάς τα δύο προηγούμενα.
Και ίσως-σίγουρα για εμένα- είναι το κυριότερο. Σε εποχές που άλλες ομάδες πασχίζουν κάθε χρόνο να τα βγάλουν πέρα και άλλες αποχωρούν από το πρωτάθλημα, είναι ευλογία για τον Παναιγιάλειο να είναι από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Β΄
Εθνικής, για να μην πω ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα και σε ομάδες της Α΄Εθνικής. Σκεφτείτε τα χρέη ολόκληρου Παναθηναϊκού που βολοδέρνει, τον Ηρακλή που μάλλον δεν θα την γλιτώσει, τη Βέροια που δεν κατέθεσε καν φάκελο (μόνο για φέτος μιλάω), θα καταλάβετε σε τι πράγμα αναφέρομαι.
Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά για την «Μαύρη Θύελλα». Άντε και του χρόνου με ακόμα πιο καλό αγωνιστικά πρωτάθλημα για τον Παναιγιάλειο. Αν και η φανέλα και η ιστορία αυτής της ομάδας, επιτάσσει ακόμα τρεις νίκες στα εναπομείναντα ματς.
ΥΓ: Μια πόλη-Μία ομάδα- Μία ιστορία!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ