Ήταν ένας από μας τους φανατικούς όπως λέμε στη ποδοσφαιρική διάλεκτο οπαδούς που αγαπάνε την ομάδα του ίσως με ένα διαφορετικό τρόπο.

Μόνο που μετέφερε αυτή τη αγάπη του για την ομάδα μέσα στα γήπεδα καθώς φόρεσε τη φανέλα της για 13 ολόκληρα χρόνια. Την τίμησε και με το παραπάνω και σαν απλός παίκτης αλλά και σαν αρχηγός.

Πιστός στρατιώτης παίκτης- οπαδός ακόμα και στις χειρότερες στιγμές της. Δεν την “ΠΟΥΛΗΣΕ” ποτέ όταν πολλοί έφευγαν στα δύσκολα και  ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκε να ζητήσει τα όποια χρήματα μπορεί να του χρώσταγε η εκάστοτε διοίκηση. Πολλοί τον έλεγαν ατάλαντο αλλά τουλάχιστον σε κάθε παιχνίδι έδινε αυτό που ήξερε και έχοντας και τις καλές του αλλά και τις αρνητικές του στιγμές. ‘Αλλωστε σε όλη μας τη ζωή ο καθένας μας κάνει τα λάθη του μικρά ή μεγάλα…

Τον περασμένο Γενάρη μετά απο μια μικρή διακοπή αποφάσισες να γυρίσεις στον Παναιγιάλειο και να τελειώσεις την ποδοσφαιρική σου καριέρα στην ομάδα που αγάπησες απο μικρός. Φόρεσες και πάλι το περιβραχιόνιο του αρχηγού… αλλά η μπάλλα όπως είπε είχε πεί ο μεγάλος Ίβιτσα Όσιμ είναι πόρνη και σου συμπεριφέρθηκε έτσι βρώμικα σε 2 παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο λες και ήθελε  να σε τιμωρήσει για το λόγο που μόνο αυτή ξέρει και κανένας άλλος.

Για μένα που σε ξέρω προσωπικά (σε έζησα απο κοντά σε όλα τα γήπεδα που συναντιόμαστε) και για πολλούς ή λίγους ακόμα δεν μπορώ να το ξέρω, θα πω μόνο 2 λόγια..

Ατάλαντος….. μπορεί και να είσουν…… Αλλά για το άλλο που σε κατηγόρησαν ποτέ…!!

Καλή συνέχεια Τάκαρε και σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να πανηγυρίζω μέσα απο το ράδιο τα πολύ σημαντικά γκόλ που είχες πετύχει αν και ατάλαντος και αμυντικός!!!

Το κείμενο αποτελεί προσωπική μου άποψη και δεν έχει καμμία σχέση με την σελίδα.

Γιώργος Μπάστας ..

Απλά δημοσιεύω την ανακοίνωση του Τάκη Παπαδόπουλου…

“Μετά από δεκατρία (13) συνολικά χρόνια παραμονής στην ομάδα της καρδιάς μου, μία είναι η ομάδα, είμαι υποχρεωμένος να διακόψω να την υπηρετώ. Οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την ενασχόλησή μου σε υψηλό επίπεδο, όπως τουλάχιστον την εννοώ ο ίδιος. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου, την επιχείρησή μου, αλλά πολύ περισσότερο για την γυναίκα μου και το παιδί μας.

Με ανάμεικτα συναισθήματα, λοιπόν, νιώθω την υποχρέωση να ενημερώσω πρώτος εγώ, τον φίλαθλο κόσμο του Παναιγιάλειου, όλους αυτούς που με αγάπησαν και με στήριξαν, αυτούς που, ενδεχομένως άθελά μου, στεναχώρησα, αλλά ακόμη και αυτούς που ηθελημένα ή όχι με στεναχώρησαν ή προσπάθησαν να με βλάψουν, ότι αποχωρώ από την ομάδα έχοντας την βεβαιότητα ότι την υπηρέτησα έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, ως πιστός στρατιώτης.

Σε όλους αυτούς λοιπόν απευθύνω έναν θερμό αποχαιρετισμό, τους ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη τους και τους διαβεβαιώνω ότι ο Τάκης δεν ξεχνάει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο, κρατώ μόνο τις χαρές και τις καλές αναμνήσεις, θα παρακολουθώ ως πιστός οπαδός την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο του Αιγίου, να επιτευχθούν οι στόχοι και στο εγγύς μέλλον να δούμε επιτέλους τον ΠΓΣ μας στη μεγαλύτερη κατηγορία».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ