Οι τελευταίες αρνητικές  εξελίξεις στα… μέτωπα των ανανεώσεων έχουν φέρει δυσαρέσκεια και γκρίνια στις… τάξεις των φιλάθλων του Παναιγιάλειου.

Ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο και κατ’ επέκταση του Δημήτρη Σπανού, περιείχε τους Κρητικό, Σκαρτσίλα, και Τσιλιγκίρη. Εν τέλει, μαζί με τον Μωυσίδη, οι δύο πρώτοι αποτελούν ήδη  παρελθόν, ενώ ο Τσιλιγκίρης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση των «μελανόλευκων».

Πληροφορίες αναφέρουν πως το… ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις προήλθε από οικονομική διαφορά. Και αν στην περίπτωση του Στέλιου Κρητικού μπορώ έστω και δύσκολα να συμφωνήσω με την διοίκηση, στην περίπτωση του Αιγιώτη, Σκαρτσίλα διαφωνώ κάθετα. Ειδικά, αν όντως ισχύει αυτό που ακούγεται, τότε μιλάμε για ποδοσφαιρικό… έγκλημα. Δεν μπορείς σε ένα παιδί γέννημα… θρέμμα της ομάδας και ένα εκ των αρχηγών σου, που ήταν από τους πρωταγωνιστές πέρυσι,  να κάνεις μικρότερη οικονομική προσφορά και να περιμένεις να την δεχτεί.

Μιλάμε για unfair της διοίκησης, η οποία με αυτήν την κίνηση δείχνει να μην σέβεται την προσφορά του «Λεό» στην ομάδα.

Στην περίπτωση του Κρητικού, ακούστηκε στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι η συμφωνία χάλασε για 3 με 5 χιλιάρικα. Ακόμα ένα μεγάλο λάθος της διοίκησης. Όταν ο προπονητής σου, σου έχει ζητήσει την διατήρηση βασικών ποδοσφαιριστών και εσύ για μικροποσά δεν καταφέρνεις να το πετύχεις, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Τελικά, όλο αυτό τι είναι;; Πλάνο της διοίκησης ή … ποδοσφαιρική μιζέρια;;

Μάλλον το δεύτερο είναι διότι… κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρχει πλάνο που να διώχνει τους περισσότερους βασικούς παίκτες. Τουλάχιστον, ας τα ισορροπούσαν και ας κρατούσαν έναν από τους δύο βασικούς.

Αλλά εδώ μιλάμε για λάθη επί λαθών. Ο ένας μετά τον άλλο φεύγει και περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος.

Και εκεί που βρισκόσουν σε θέση ισχύος, από τους ανταγωνιστές σου και μιλάω για μια ομάδα με βασικό… κορμό από πέρυσι που θα ήθελε μεταγραφικές πινελιές, πλέον πρέπει να ξανά χτίσεις ομάδα από την αρχή.

Μία γρήγορη σούμα και θα δούμε ότι παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι : Κρητικός, Καζναφέρης, Ρότα, Μωυσίδης, Σκαρτσίλας, Μπούζας, ενώ μόνο σίγουρος δεν είναι ο Τσιλιγκίρης.

Εκτός εάν παραμείνει την ύστατη στιγμή ο Μπούζας ή ανανεώσει ο «Τσίλι». Αλλά μάλλον δύσκολο ακούγεται αυτό.

Μιλάμε για εφτά, ναι εφτά, βασικούς ποδοσφαιριστές της περυσινής χρονιάς. Αυτό κύριοι δεν είναι πλάνο δυστυχώς. Και αν δεν θέλει ο Καζναφέρης ή ο Μπούζας να μείνει Ο.Κ. Αλλά οι υπόλοιποι που ήταν σε συζητήσεις με την ομάδα και τελικά έφυγαν, αποτελεί αποτυχία και μάλιστα μεγάλη.

Μετά από δύο καλοκαίρια, οι περισσότεροι φίλαθλοι περίμεναν ένα ήσυχο καλοκαίρι αλλά μάλλον δεν είναι γραφτό αυτής της ομάδας.

Αυτή η στήλη πάντα μίλαγε και έγραφε για τα καλά της διοίκησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γράφει για τα λάθη της.

Ακόμα όμως μπορούν να διορθωθούν πολλά. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να προσεγγιστεί εκ νέου ο Σκαρτσίλας, με μία προσφορά που να του πρέπει και φυσικά μία συγνώμη.  Ακόμα δε αποτελεί παρελθόν ο Τσιλιγκίρης. Ακόμα είναι νωρίς και υπάρχουν καλοί παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στον Παναιγιάλειο.

Για να έρθουν όμως αυτοί οι παίκτες, ίσως χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Και δεν είναι όλοι τους οικονομικά απλησίαστοι. Δεν μπορείς να λες εγώ δίνω το χ ποσό και δεν ανεβαίνω ούτε ένα ευρώ, γιατί τότε δεν πας σε διαπραγμάτευση.

Γιατί με νεανική ομάδα, που μάλιστα είναι χτισμένη γρήγορα, μία φορά μπορείς να πας καλά αλλά δεύτερη;;;

Μακάρι να διαψευσθώ και πιστέψτε με αυτό θέλω… Μακάρι να μείνουν οι ποιο πολλοί παίκτες και να ενισχυθούμε έτσι όπως περιμένουμε. Ευχής… έργον θα είναι για όλους και για εμένα προσωπικά.

Ο κόσμος είναι εδώ να στηρίξει!!!

Δηλώνει παρών και είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά…

Καλό θα ήταν να τον… ζεστάνετε πάλι και μαζί, χέρι-χέρι, να προχωρήσετε!!!

ΥΓ: Προσωπικά πάντως, πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε!! Θα έρθουν μεταγραφές ουσίας και θα επανέλθει η ηρεμία στους Αιγιώτες.

ΥΓ1: Μία Πόλη-Μία Ομάδα-Μία Ιστορία!!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ