Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ήρθε στο Αίγιο και έδωσε πολλά χαμόγελα σε παιδιά και όχι μόνο. Ήταν σχεδόν όλοι εκεί και υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη, οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ όπως ο Διαμαντίδης, ο Παπαδόπουλος, ο Κακιούζης, ο Χατζηβρέτας, ο Ντικούδης και άλλοι πολλοί ακόμα έδωσαν απλόχερα θέαμα στο κατάμεστο Κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου. Αντίπαλος της Εθνικής, ήταν ο Αστέρας Τέμενης BC, μια ανερχόμενη δύναμη στο τοπικό μπάσκετ που εξελίσσεται πολύ γρήγορα.

Όλη η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όσοι δούλεψαν αντάμειψαν τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο. Μάλιστα εκτός από τον αγώνα μπάσκετ που για την ιστορία, η Εθνική ομάδα κέρδισε τον Αστέρα με 22- 67, υπήρχαν και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά του “Χαμόγελου”. Εξαιρετικά ήταν και τα κορίτσια της Κατιάνας Λατάνη (Estrellas) που έδωσαν χορευτικά σόου, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα χόρεψαν και οι Cheer Leaders της Εθνικής ομάδας. Τέλος, οι δυο μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης Affidea και Xerox παρέδωσαν στον πρόεδρο του Χαμόγελου του παιδιού κ. Γιαννόπουλο, δυο επιταγές για την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται στο σπίτι της Τέμενης, που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 40 παιδιά.

Το παρών στη διοργάνωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ψυχράμη, Μαρινόπουλος, Παπαγιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας κ. Στράτος Βαρδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Μπούνιας κ.α.

filodimos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ