Ο Ολυμπιακός… καθάρισε το ματς με την ΑΕΛ στο 9′ (τότε διαμορφώθηκε το τελικό 2-0) και στην συνέχεια έχανε ευκαιρίες, αλλά έκανε και συντήρηση ενόψει Οσμανλίσπορ και ΑΕΚ! – Αποχώρησαν τραυματίες Ιντέγε και Ελιονούσι.

Το έκανε με τον Ηρακλή. Είπε να το κάνει και με την ΑΕΛ. Γκολ από τα… αποδυτήρια. Με τον «Γηραιό» τελείωσε το ματς στο 2′ με την Λάρισα στα 14 δευτερόλεπτα. Και στις δύο περιπτώσεις δημιουργός ήταν ο Σεμπά. Απλά άλλαξε ο εκτελεστής. Και ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί. Τελείωσε το ματς στο 9′ με τον Ιντέγε.

Μία εύκολη νίκη που σίγουρα δεν προλαβαίνει να την χαρεί, αφού οΟ Πάουλο Μπέντο είδε τους Ιντέγε και τους Ελιουνούσι ν’ αποχωρούν τραυματίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, που έχει Οσμανλισπόρ μέσα, ΑΕΚ έξω, Οσμανλισπόρ έξω, Πανιώνιος μέσα…

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό (77′ Ρέτσος), Ανδρούτσος, Φορτούνης (82′ Ανσαριφάρντ), Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε (70′ Καρντόσο)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Γκόλιας, Ρέντζας, Τσίκοτς, Φάρκας, Κόντορ, Μασαλέσα, Βαρέλα (46′ Γκουλουζάντε), Ναζλίδης (78′ Ρέγες), Ικάνουνιεκς, Αβραάμ (57′ Καπός)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ