Αισίως το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έφτασε στην 7η αγωνιστική, και το Aigio All Sports “ακτινογραφεί” τις άτακτες ομάδες του πρωταθλήματος. Με βάση τα επίσημα φύλλα αγώνων, που αναρτώνται στην σελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αφορούν τις κάρτες μέχρι και την 6η αγωνιστική), ο Παναιγιάλειος και η Νίκη Τραγανού είναι οι ομάδες που έχουν δεχτεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, ο πρωτοπόρος Ιάλυσος τις λιγότερες, ενώ ο Πανηλειακός θεωρείται η πιο  “άτακτη ομάδα” καθώς σε 3 από τα 5 παιχνίδια της (είχε κάνει το ρεπό του νωρίτερα μέχρι την 6η αγωνιστική) έχουν αποβληθεί παίκτες του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έκτος από τις ποινές των ποδοσφαιριστών, υπάρχει και το χρηματικό πρόστιμο στις ομάδες και σύμφωνα με την ΕΠΟ κάθε κίτρινη κάρτα έχει και το ανάλογο αντίτιμο. Στην περίπτωση απευθείας κόκκινης κάρτας η ποινή αλλά και το χρηματικό πρόστιμο βγαίνει ανάλογα με την αιτιολογία αποβολής του ποδοσφαιριστή.

  • Σε παιχνίδι που ένας ποδοσφαιριστής αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα τιμωρείται με 1αγωνιστική και 13 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.
1η κάρτα  7 ευρώ 5η κάρτα  7 ευρώ
2η κάρτα 10 ευρώ 6η κάρτα 10 ευρώ
3η κάρτα 17 ευρώ 7η κάρτα  2 αγων.
4η κάρτα 1 αγων. 8η κάρτα 7 ευρώ

 

*Στον πίνακα που ακολουθεί οι ομάδες βαθμολογούνται με βάση τις κάρτες που έχουν δεχθεί συνολικά ( 5 βαθμούς η κόκκινη κάρτα / 2 βαθμοί κίτρινη/2η κίτρινη-κόκκινη)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ