Γκολ
Κάρτες
90' +1
90' +1
2η Κίτρινη > Κόκκινη κάρτα
Στατιστικά αγώνα
1 Γκολ 0
Σύνοψη αγώνα

Στο πλαίσιο της 21ης μέρας για τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ΠΑΟ Βάρδας – Νίκη Τραγανού 1-0 με την ομάδα της Βουπρασίας να επιστρέφει στις νίκες παραμένοντας βέβαια μόνη και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η "κοντινή" Νίκη παραμένει σε δύσκολη θέση σε ότι αφορά το στόχο της παραμονής.

Η νίκη των "πρασίνων" που χτύπησαν το ματς, έχοντας το κίνητρο που είχαν περιγράψει σε προηγούμενες δημόσιες τοποθετήσεις τους, για το στόχο της τρίτης θέσης και της καλύτερης δυνατής πορείας, ήταν δίκαιη. Ενώ για τη Νίκη, η εμφάνιση της συνολικά δεν ήταν τέτοια που να της επέτρεπε τελικά να πάρει ένα πολύτιμο αποτέλεσμα.

Στο 5' μετά από δική του ενέργεια, σουτ του Σωτηρόπουλου λίγο μέσα από την περιοχή κι από διαγώνια θέση, πέρασε άουτ. Ενώ στο 8' από σέντρα του Π. Πολίτη, έδιωξε αρχικά λίγο ο Παπαχριστόπουλος και μονοκόμματο σουτ του Λιόση μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Σστο 21' από κόρνερ του Λιόση, αρχικά πήρε μια πρώτη κεφαλιά χωρίς δύναμη ο Μπούνας, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί με προβολή ο Γούρμος την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΒ. Στο 45' σημαντική ευκαιρία για τη Νίκη όταν από κόρνερ του Σωτηρόπουλου, ο Παπαχριστόπουλος έπιασε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους η Νίκη προσπάθησε να βγει πιο μπροστά χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει. Στο 63' σπουδαία και μάλιστα τριπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ όταν αρχικά από συνδυασμού Γούρμου και Π. Πολίτη ο δεύτερος βγήκε σε πολύ καλή θέση λίγο μέσα στην περιοχή και σε διαγώνια θέση, και παρά την επιλογή να σουτάρει γύρισε προς τον Θ. Νικολόπουλο που σούταρε αλλά έδιωξε δύσκολα με προβολή σχεδόν επί της γραμμής ο Χ. Κολοτούρος, η μπάλα γύρισε πάλι στον Θ. Νικολόπουλο που έκανε νέο σουτ κι αυτή τη φορά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, πολύ κοντά στη συμβολή, και στην επιστροφή γυριστό σουτ του Γούρμου πέρασε λίγο άουτ. Στο 69' σουτ του Βατσή, ο οποίος δεν είχε ξεκινήσει ως όχι πλήρως έτοιμος μετά από έναν τραυματισμό τις τελευταίες μέρες, έκανε σουτ που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 71' πλασέ του Γεωργιόπουλου από καλή θέση, κατέληξε πάνω στον Δημόπουλο. Στο 78' ένα σουτ του Γ. Πολίτη πέρασε άουτ, ενώ στο 90' από σέντρα του Σωτηρόπουλου, μια κεφαλιά του Βατσή, μπλόκαρε ο Δημόπουλος. Στο 90+1' η Νίκη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Παπαχριστόπουλο, που πάντως δεν φάνηκε να υπάρχει αυτό, ενώ στις διαμαρτυρίες πήρε δεύτερη κίτρινη - κόκκινη ο Σωτηρόπουλος, που πάντως με την πρώτη που είχε ήδη δει πριν, επίσης για διαμαρτυρία, συμπλήρωνε επτά και θα έχανε δυο ματς. Ενώ τώρα θα χάσει ένα που πάντως είναι το πολύ κρίσιμο στο Μενίδι με τον Αχαρναικό, και θα του μείνουν οι υπόλοιπες έξι κίτρινες.

Πηγή: www.iliaoikonomia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ