Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, η Ομάδα μας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, ξεκινά τη λειτουργία και των τμημάτων Μπάσκετ.

Το προπονητικό έργο και στα δύο τμήματα – ανδρών και Ακαδημία – αναλαμβάνει ο καθηγητής φυσικής αγωγής Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Για τη ομάδα Μπάσκετ ανδρών ορίζεται ως ημέρα πρώτης συνάντησης η Τρίτη  8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 06:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.

Για την Ακαδημία Μπάσκετ οι εγγραφές θα γίνονται από Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 έως Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και στη συνέχεια μετά τον καθορισμό των τμημάτων θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Τηλέφωνο εγγραφών 6981 800274 (Νίκος Ι. Παπαδάτος, υπεύθυνος τμημάτων Μπάσκετ)

Και  η φιλοσοφία μας για τη λειτουργία των Ακαδημιών:

Οι εμπλεκόμενοι ενήλικες  γύρω από ένα παιδί που αποφασίζει να ασχοληθεί ή ασχολείται με τον αθλητισμό  δεν πρέπει να ξεχνάνε :

  1. Το δικαίωμα να παίζει ως παιδί και όχι ως ενήλικας.
  1. Το δικαίωμα να συμμετέχει σε αθλήματα,  άσχετα με το επίπεδο της ικανότητας του
  2. Το δικαίωμα να παίρνει μέρος σε επίπεδο αντίστοιχο με το επίπεδο ανάπτυξής του
  3. Το δικαίωμα της ισότιμης ευκαιρίας να αγωνιστεί για την επιτυχία
  4. Το δικαίωμα να αντιμετωπίζεται με αξιοπρέπεια από όλους τους εμπλεκομένους
  5. Το δικαίωμα να διασκεδάζει με το αθλητισμό

Ο προπονητής οφείλει να δημιουργεί ψυχολογικά θετικό περιβάλλον για τα παιδιά. Η επιρροή του στην προσωπική και κοινωνική εξέλιξη των παιδιών τον υποχρεώνει να δίνει μικρότερη σημασία στη νίκη και μεγαλύτερη στην προσπάθειά τους . Το μπράβο οφείλει  να το λέει για την προσπάθεια του μικρού και όχι για το αποτέλεσμά της.»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

Ο Πρόεδρος                  Ο Γ. Γραμματέας           Ο Υπεύθυνος Τμημάτων  Μπάσκετ

Τάκης Βαρβιτσιώτης    Λεωνίδας Βασιλόπουλος            Νίκος Ι. Παπαδάτος

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ