Την προσεχή Κυριακή (12/02/2017) δίνεται το πρώτο τζάμπολ στο νέο πρωτάθλημα της Γ2 Κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Η. Αυτό είναι χωρισμένο σε 2 ομίλους και στον Β΄ Όμιλο συμμετέχει μαζί με άλλες 5 ομάδες και ο Αστέρας Τέμενης.

Φέτος έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδος και κινεί τα νήματα αυτής ο 36χρονος Γιώργος Χρηστίδης, ο οποίος φιλοδοξεί η νεανική ομάδα του χωριού του, που αποτελείται ως επί πλείστον από γηγενείς αθλητές, να έχει μία πολύ καλή πορεία και να φθάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, παίρνοντας παράλληλα και οι νεαροί αθλητές του αρκετές εμπειρίες, που θα τους φανούν πολύ χρήσιμες στο εγγύς μέλλον.

Άλλωστε ο Γιώργος Χρηστίδης είναι θιασώτης και λάτρης του αθλητισμού, θέλοντας να μεταδώσει στους παίκτες του την ευγενή άμιλλα, που θα έλθει μέσα από το ευ αγωνίζεσθε. Μόνο έτσι θα διαπλάσει χαρακτήρες και ο πρωταθλητισμός θα έλθει από μόνος του.

Προπονητής της ομάδος δεν θα μπορούσε να είναι άλλωστε παρά ένας βέρος Τεμεναίος ο Δημήτρης Μακρής που θα διδάξει τα μυστικά του μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές του.

Την Κυριακή λοιπόν στις 7 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας δίνεται το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς με αντίπαλο τον Γαλαξία Δεμενίκων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ