Στην προσπάθεια της για να επιστρέψει και πάλι στη Β’ κατηγορία η Φιλαθλητική Λέσχη έδωσε τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας στον Δημήτρη Μακρή. Με πολλές παραστάσεις από τις Εθνικές Κατηγορίες σαν συνεργάτης του Μάκη Γιατρά, αλλά και των άλλων προπονητών που πέρασαν από το πάγκο του Κεραυνού Αιγίου, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διοίκηση της ομάδας.

Το δελτίο τύπου της Φ.Λ.Α.

“Η Διοίκηση της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει ό,τι στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, είναι πλέον μέλος και ο coach Δημήτρης Μακρής. Ο Δημήτρης Μακρής θα είναι προπονητής στην αντρική ομάδα, του συλλόγου μας. Ήδη με προγραμματισμό και γνώση, `χτίζει` την νέα ομάδα μας, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Ο coach Δημήτρης Μακρής, είναι γνωστός στομπασκετικό κοινό της πόλης μας, από την πολύχρονη θητεία του στον πάγκο του “ΚΕΡΑΥΝΟΥ“ Αιγίου, όταν συμμετείχε στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες δίπλα σε προπονητές όπως ο Μάκης Γιατράς. Επίσης παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στις εθνικές κατηγορίες, έχει διατελέσει και προπονητής του “ΑΣΤΕΡΑ“ Τεμένης.

Η εμπειρία του και η αγάπη του για μπάσκετ, θα είναι πολύτιμη για την ομάδα μας.

Φίλε Δημήτρη, η οικογένεια της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου, σε καλωσορίζει και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και ελπίζουμε να γευθείς με την ομάδα μας, πολλές επιτυχίες!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ