Και στο νέο πρωτάθλημα θα συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία του Ήφαιστου/Αχιλλέα ο Γιάννης Γιούπης. Οι ιθύνοντες της αιγιώτικης ομάδας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την δουλειά του αιγιώτη τεχνικού καθώς έφθασε μέχρι και τη σειρά των play off, όπου αποκλείστηκε από την Παναχαϊκή. Στον Ήφαιστο/Αχιλλέα επίσης ξεκίνησαν και οι ανανέωσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η διοίκηση του Ήφαιστου/ Αχιλλέα Σ. Φ. Αιγιάλειας είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Γιούπη, ο οποίος θα συνεχίσει να κουμαντάρει την ανδρική ομάδα και την αγωνιστική χρονιά 2019 – 2020 στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Ο Γιούπης είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και είναι ένας Αιγιώτης αθλητής που έχει παίξει μέχρι και την Α2 Εθνική κατηγορία συλλέγοντας τεράστιες εμπειρίες μέσα στα παρκέ. Άμεσοι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία δυο παλιοί γνώριμοι και πρώην αθλητές του σωματείου μας με χρόνια συνεισφορά στο σωματείο μας, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο Γρηγόρης Τσινούκας.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων στην ανδρική ομάδα θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι παρακάτω Αιγιαλείς αθλητές που έχουν συμφωνήσει ήδη με την διοίκηση για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο: Παπαδόπουλος Βασίλης, Ντούρος Φώντας, Δούβος Άγγελος, Βαγενάς Αναστάσιος και Μιχαλόπουλος Θοδωρής.

Συνεπής στην φιλοσοφία του, που υποδεικνύει την στήριξη στους προπονητές και αθλητές της περιοχής μας, για άλλη μια χρονιά ο Ήφαιστος / Αχιλλέας εκπροσωπεί τον Αιγιώτικο αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο βασιζόμενος σε δικούς του ανθρώπους.

Σε όλους τους παραπάνω η διοίκηση του σωματείου μας εύχεται υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες εντός και εκτός των παρκέ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ