Το κτίσιμο της νέας ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, ξεκίνησαν οι παράγοντες του Κεραυνού Αιγίου. Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης στη τεχνική ηγεσία του Νίκου Αρβανίτη, σήμερα έγινε γνωστό ότι συνεργάτης του θα είναι ο Δημήτρης Μακρής.

Επίσης ανακοινώθηκαν και οι 3 πρώτες μεταγραφές στα πλαίσια της στελέχωσης του ρόστερ.

Η ανακοίνωση για το Δημήτρη Μακρή

 “Η Διοίκηση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΙΓΙΟΥ Α.Γ.Σ. ανακοινώνει ότι συνεχίζει και φέτος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ο κόουτς Δημήτρης Μακρής. Ο Δημήτρης Μακρής θα είναι άμεσος συνεργάτης του κόουτς Νίκου Αρβανίτη στην αντρική ομάδα, θα έχει όμως και αυξημένες αρμοδιότητες στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης των μικρών αθλητών του Συλλόγου, στους οποίους θα μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο κόουτς Μακρής είναι γνωστός στο μπασκετικό κοινό της πόλης από την πολύχρονη θητεία του στον πάγκο της ομάδας όταν συμμετείχαμε στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες δίπλα σε προπονητές όπως ο Μάκης Γιατράς και πανηγυρίσαμε τις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου. Δημήτρη καλή αγωνιστική χρονιά και πολλές επιτυχίες!

Ζαφειρόπουλος – Παπαγεωργίου – Νάτσκος

Ο Α.Γ.Σ Κεραυνός Αιγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Μάριο Ζαφειρόπουλο (Power Guard),Γρηγόρη Παπαγεωργίου(Forward) και Δημήτρη Νάτσκο(Center).Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ