Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ακράτας αποτελεί ο Νίκος Ζίζηλας. Ο μέχρι πρότινος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» είχε υποβάλει την παραίτηση του αμέσως μετά το ματς με τον ΚΑΟ Κορίνθου, στις 18/1/2017, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας, στις 26/1/2017. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Ζωντός.

Αναλυτικά, ο Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑ ενημερώνει ότι: «Την Τετάρτη 18/1 και αμέσως μετά τον αγώνα της ομάδας Μπάσκετ με τον ΚΑΟ Κορίνθου, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Ζίζηλας υπέβαλλε την παραίτησή του, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας. Η παραίτηση έγινε τελικά δεκτή από το Δ.Σ. την Πέμπτη 26/1. Προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής, Παναγιώτης Ζωντός.

Το ΔΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το Νίκο Ζίζηλα, για την περισσότερο από είκοσι χρόνια αδιάλειπτη και ανεκτίμητη προσφορά του στην ομάδα. Ο Νίκος θα παραμείνει κοντά και δίπλα στο Σύλλογο και πάντοτε θα υπάρχει για αυτόν μια θέση και ένας ρόλος στην ομάδα.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ