Η Ακράτα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέλιο Καλεμτζάκη, ο οποίος την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Οι «κιτρινόμαυροι», επίσης, ανανέωσαν και με πέντε γηγενείς αθλητές και πιο συγκεκριμένα με τους Βασίλης Μαλλή, Γιώργο Λάφη, Ανδρέας Οικονομόπουλο, Ντίνο Σταυρόπουλο, Κώστα Πολυδέρα. Τέλος, στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα δώσουν το παρών και οι έφηβοι Γιώργος Ζέρβας και Γεράσιμος Γιοβάς.

Δείτε την ανακοίνωση για την απόκτηση του Στέλιου Καλεμτζάκη:

«Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Στέλιο Καλεμτζάκη. Ο Στέλιος Καλεμτζάκης (1985, 1,90m) είναι ένας σύγχρονος combo guard, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας. Έχει επίσης αγωνιστεί στον Ερμή Αγιάς (2015-2016) πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Β΄Εθνική, καθώς και στη Νέα Πέραμο, στον Μανδραϊκό, στον Ιωνικό Λαμίας και στους Τράχωνες ενώ προέρχεται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Του ευχόμαστε Υγεία & πολλές πολλές νίκες.»

Η ανακοίνωση για την ανανέωση των γηγενών αθλητών:

“Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με όλους τους γηγενείς-Αιγιαλείς καλαθοσφαιριστές. Έτσι στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στις 21 Αυγούστου θα παρευρίσκονται οι Ανδρέας Οικονομόπουλος, Βασίλης Μαλής, Γιώργος Λάφης, Κώστας Πολύδερας και Ντίνος Σταυρόπουλος. Μαζί στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα είναι και οι έφηβοι Γεράσιμος Γιοβάς και Γιώργος Ζέρβας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, νίκες και διακρίσεις.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ