Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του νότου η  Ακράτα δεν έχει άλλο περιθώριο απώλειας αν θέλει να πλησιάσει κοντά στις πρώτες θέσεις και η ευκαιρία υπάρχει μπροστά της με το Ληξούρι (14:00) για την πρώτη νίκη του Δημήτρη Παπαδόπουλου, την ώρα που ο Κεραυνός Αιγίου θα  δίνει την δική του «μάχη» για την τρίτη νίκη στον Άλιμο απέναντι στον ΑΣ Πέρα (18:00), που θα του δώσει ανάσα για αρκετό καιρό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια , ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι κορυφής των Δυτικών προαστίων, όπου ένας εκ των Αιγάλεω και Μεγαρίδας θα μείνει μόνος στην κορυφή, κάνοντας το «6 στα 6». Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας περιμένει, για να επανέλθει σε θέση ανόδου, έχοντας πρώτα να περάσει από το Λέχαιο, κόντρα στον Λέοντα, η Αχαγιά πρέπει να περάσει από τη σληρή αποστολή της Κηφισιάς, στο ντεμπούτο του Γιώργου Κωλέτση. 

Στη Πάτρα ο Έσπερος Πατρών ψάχνει τη δική του βαθμολογική ανάταση, με τη δίχως νίκη Καλαμάτα με νεο  προπονητή τον Παύλο Νώντα, τέλος ο Άρης Νικαίας έχει ίσως την ευκαιρία της πρώτης νίκης, απέναντι στον Ηλυσιακό που έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Ακράτας 14:00 ΑΟ Ακράτα-Νέο Ληξούριο Ορφανός Ιορδ.-Μελισσάρης 

Αλίμου 18:00 ΑΣ Πέρα-Κεραυνός Αιγίου Χατζημάρκος-Καρανικόλα Αλ. 

Παν. Αλεξιώτισσας 17:00 Έσπερος ΑΟΠΑ-Καλαμάτα Τσαχάκης-Χρηστίδης Ηλ.

Δ. Βικέλας 17:00 ΑΕΝ Κηφισιάς-Αχαγιά 82 Φάκαρος-Κώτσου 

ΔΑΚ Νίκαιας Πλάτων 17:30 Άρης Νίκαιας-Ηλυσιακός Τεφτίκης-Νερομυλιώτης 

Στ. Βενέτης 18:00 Αιγάλεω-ΝΕ Μεγαρίδας Κάρδαρης-Τσολάκος

Λεχαίου 17:00 Λέοντας 2014-Ιωνικός Ν.Φ. Λογοθέτης-Μαρινάκης 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ