Μετά τον Γεράσιμο Μανταλβάνο στην Ακράτα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο αδελφός του Κώστας (2,03 – 22 ετών) ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της Πελοποννήσου, η οποία στο δελτίο τύπου της ενημέρωσε ότι το ρόστερ θα κλείσει μια μια μεταγραφική κίνηση που θα κάνει την διαφορά στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Μανταλβάνο.  Ο Κώστας Μανταλβάνος  (1994, 2,03) αγωνίζεται στη θέση του Center, προέρχεται  από τα τμήματα υποδομής  του Παναθηναϊκού  όπου και αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα.  Έχει αγωνιστεί επίσης στο Μαρούσι ενώ την περίοδο 2012-2016 αγωνίστηκε με την  ομάδα του  New Hampshire University στο NCAA, 92 συνολικά αγώνες και με την οποία κατέκτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας το 2015, φθάνοντας στις καλύτερες οκτώ ομάδες της κατηγορίας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο NCAADIV2 σε 6,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο είχε 1,4 πόντους, 1,1 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ, 0,2 κλεψίματα, 0,3 μπλόκ και 0,6 λάθη

Η απόκτηση του  Κώστα Μανταλβάνου  σε συνδυασμό με την ανανέωση του αδελφού του  Γεράσιμου και την απόκτηση του Τρύφωνα Πρέκα  καθιστά εξαιρετικά δυνατή την frontline της ομάδας της Ακράτας και ιδιαίτερα στη θέση του Center. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης η συνέχιση της συνεργασίας με το βασικό κορμό της ομάδας και τους Ακρατινούς  παίκτες –σημαίες  Οικονομόπουλος Ανδρέας, Μαλλής Βασίλης, Πολύδερας  Κώστας αλλά και τους ταλαντούχους Σταυρόπουλος Ντίνος, Σακελλαρίου Μιχάλης, Παναγόπουλος  Άγγελος και Βασιλάτος Παναγής σε συνδυασμό με την ανανέωση της συνεργασίας με τους πολύ έμπειρους Αλέξανδρο Σαρίκα Μιχάλη Μπιτσάκο  καθιστά το ρόστερ της ομάδας πλήρες. Απομένει μία μεταγραφή – έκπληξη που θα κάνει και τη διαφορά στην Κατηγορία.

 

Πηγή:basketblog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ