Ο Χάρης Μπόγδανος αποχώρησε οριστικά από την προεδρία του Κεραυνού Αιγίου, έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια. Ο μέχρι πρότινος πρόδερος της Αιγιώτικης ομάδας  έκανε γνωστό την οριστική του παραίτηση από τα τεκταινόμενα της ομάδας για λόγους υγείας, με την υπόσχεση ωστόσο, πως θα αναλάβει τις οφειλές προς τους παίκτες μέχρι τις 31/12/2017. 

Από εδώ και πέρα, μετά την ανακοίνωση του πρώην πλέον προέδρου του Κεραυνού, συστάθηκε κατευθείαν μία “Επιτροπή Σωτηρίας”, ώστε να οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Επικεφαλής της κίνησης αυτής, είναι οι Σπύρος Μουρίκης, Δημήτρης Καμπέρης, Ηρακλής Αγγελόπουλος και Νίκος Καραγιάννης. Σύντομα όμως, θα γίνουν γνωστά κι’ άλλα ονόματα Αιγιωτών που αναμένεται να τους πλαισιώνουν.

Τέλος, ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους αθλητές της ιστορικής ομάδας του Κεραυνού, για να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις και να αρχίσουν πληρωμές εντός των επόμενων ημερών, αφού να θυμίσουμε πως την προηγούμενη αγωνιστική, οι Αγιώτες αγωνίστηκαν στο Ναύπλιο με τους “Νέους”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ