Αν και είναι ακόμη νωρίς, στον Κεραυνό Αιγίου ξεκινούν τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά και πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να ξεκαθαρίσει το ρόστερ, πριν προχωρήσει στις νέες προσθήκες. Ήδη μετά τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, οι παίκτες που αποτελούν παρελθόν (για διάφορους λόγους) από την ομάδα, είναι οι Δημοσθένης Φωτίου, Ματέι Στογιάνοβιτς, Σαμψών Σούλης, Kώστας Κόλλιας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναγιώτης Σκόνδρας που επιστρέφει στον Έσπερο ΑΟΠΑ στον οποίο και ανήκει (θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στην εβδομάδα).

Όπως είναι γνωστό, θα υπάρξει και αλλαγή προπονητή αφού αποχώρησε ο Κώστας Οικονομάκης και ήδη ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι τέσσερις, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν, είναι οι Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Καραγιάννης, Δημήτρης Κάντας και Στέφανος Ζυγάς, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το “τοπίο” και για τους υπόλοιπους.

Η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει επιπλέον έσοδα ξεκίνησε μεγάλη λαχειοφόρο αγορά μοιράζοντας στους τυχερούς σημαντικά δώρα. Ο Χάρης Μπόδανος τόνισε, ότι σεβόμενος την οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών δεν έκανε λαχειοφόρο από το 2014. “Φέτος όμως ήταν επιτακτική ανάγκη να γίνει για να μπορέσουμε να κλείσουμε χωρίς χρέος τη χρονιά. Μία δαπανηρή χρονιά, η πιό δαπανηρή των τελευταίων 6 χρόνων με τα έξοδα να φτάνουν στις 85.000 ευρώ.

Καταφέραμε με πολύ κόπο να καλύψουμε σχεδόν 65.000 και μέσα από τη λαχειοφόρο ελπίζουμε να καλύψουμε το υπόλοιπο ποσό. Ο Κεραυνός είναι ένα σωματείο που μέσα σε 36 χρόνια ζωής έχει καταφέρει να μη χρωστάει πουθενά και σε κανέναν. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας”, συμπληρώνει ο πρόεδρος του Κεραυνού. Έχουν τυπωθεί 10.000 λαχνοί (τιμή 2 ευρώ έκαστος) και η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουλίου με τους τέσσερις τελευταίους αριθμούς της κλήρωσης του Λαϊκού λαχείου. Τα δώρα που κερδίζουν οι τυχεροί αναγράφονται στην πρώτη όψη του λαχνού (φωτό).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ