«Ο Α.Γ.Σ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.basketa.gr (το οποίο αναδημοσιεύτηκε και από άλλα μέσα) ,που αφορά την ματαίωση του χθεσινού αγώνα με την ομάδα των Μελισσίων, καθώς και των αρνητικών σχολίων που ακολούθησαν εξαιτίας του, θα ήθελε να προβεί στην εξής ανακοίνωση:
1.  Ο αγώνας δεν ματαιώθηκε λόγω της ένστασης που κατέθεσε η ομάδα μας. Κατά το ζέσταμα και 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ο παίχτης της γηπεδούχου ομάδας με το Νο 14 Καραχάλιος , θρυμμάτισε το ταμπλό. Μετά από διαβουλεύσεις των διαιτητών και του κομισάριου του αγώνα η Α΄ διαιτητής κυρία Μαριγλή ανακοίνωσε στις ομάδες τα εξής:
 A. Ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί λόγω ακαταλληλότητας της μιας μπασκέτας.
 B. Η γηπεδούχος ομάδα έχει 45 λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (17:00) για να αντικαταστήσει το σπασμένο ταμπλό.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέλος της διοίκησης της ομάδας μας ανέφερε στην διαιτητή πως είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε και μετά το πέρας των 45 λεπτών προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.
Μετά το πέρας των 45 λεπτών παρόλο που η γηπεδούχος ομάδα έκανε προσπάθειες να βρει ταμπλό, ο Πρόεδρος της, μας ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα βρεθεί ταμπλό και πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε παραπάνω. Μετά την ανακοίνωση του Προέδρου της γηπεδούχου ομάδας η Α΄ διαιτητής κυρία Μαριγλή ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι ματαιώνεται, ότι θα κλείσει το φύλλο αγώνα και ότι κατόπιν αυτών βάση του κανονισμού μπορούμε να υποβάλλουμε ένσταση διότι δεν ήταν στην δικαιοδοσία της να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα.
Μετά από αυτή την τοποθέτηση της κυρίας Μαριγλή αποφασίσαμε να καταθέσουμε ένσταση και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας βάση του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.
2.  Η ένσταση που προκαλεί εντύπωση και αφορά μονάχα ένα ράγισμα του ταμπλό όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, δεν αφορά μονάχα ένα ράγισμα αλλά αφορά πολλαπλά ραγίσματα σε όλη την επιφάνεια του ταμπλό όπως μπορεί να φανεί και στην παραπάνω φωτογραφία, γεγονός που έκανε επικίνδυνη την διεξαγωγή του αγώνα όπως γράφεται και στο φύλλο αγώνα.
3.  Στα χαρτιά…
Σε όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα μας αγωνίζεται σε εθνικές κατηγορίες δεν κέρδισε ποτέ αγώνα στα χαρτιά αντιθέτως την περίοδο 2009 -2010 έχασε έναν αγώνα στο χαρτιά ο οποίος της στοίχισε και τον υποβιβασμό από την Β΄ εθνική κατηγορία στην Γ΄ δίχως να αντιδράσει αποδεχόμενη τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ.
Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε πως το άνωθεν δελτίο Τύπου δεν έχει καμία διάθεση μομφής απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα της οποίας η φιλοξενία ήταν άψογη ούτε φυσικά απέναντι στους διαιτητές, την γραμματεία και τον κομισάριο του αγώνα με τους οποίους είχαμε άψογη συνεργασία. Το άνωθεν δελτίο Τύπου συντάχθηκε και δημοσιεύεται επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που αθηναϊκά μέσα δημοσιεύουν ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις για την ομάδα μας και προκαλούν εντυπώσεις και αρνητικά σχόλια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ