Τις τελικές της κινήσεις ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Ακράτα, με την διοίκηση του συλλόγου και τον Παναγιώτη Ζώντο να εξετάζουν λεπτομερώς όλες τις περιπτώσεις.

Η Ακράτα προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική με τις μέχρι τώρα μετεγγραφικές κινήσεις που έχουν λάβει χώρα να είναι αρκετά δυνατές, με τον Παναγιώτη Ζώντο να έχει ένα ποιοτικό ρόστερ που μπορεί φέτος να κάνει τη διαφορά.

Μετά λοιπόν από τις προσθήκες των Θανόπουλου, Περδικάρη, Καλεμτζάκη και Λιούρδη, η αχαϊκή ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα παίκτη, με τις πληροφορίες του basketblog.gr να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για 2+1 παίκτες. Ο λόγος για τους Απόστολο Πάντσιο και Μύρωνα Παπαδάκη.

Ο Πάντσιος είναι 30 χρονών και έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Ιωνικού Νικαίας και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ακράτα να τον έχει στη λίστα της. Η έτερη περίπτωση ακούει στο όνομα Μύρωνας Παπαδάκης, με τον επίσης 30χρονο γκαρντ να είναι σε αναζήτηση ομάδας μετά την περσινή σεζόν που κατέγραψε με το Ηράκλειο, μετρώντας 6,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 30 αγώνες.

Σύμφωνα όμως και με τις πληροφορίες του basketblog.gr, υπάρχει και μία τρίτη λύση και αυτή είναι η παραμονή του Γιώργου Λάππα στην ομάδα. Ο Λάππας γνωρίζει αρκετά καλά το κλίμα και τους στόχους του αχαϊκού συλλόγου ενώ και πέρυσι πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα της ομάδας, και δεν αποκλείεται τελικά ο Παναγιώτης Ζώντοςνα προκρίνει τη δική του περίπτωση.

Δεδομένο όμως θα πρέπει να θεωρείται ότι η Ακράτα θα προχωρήσει μόνο σε μία μετεγγραφή και με αυτή θα ολοκληρώσει το μετεγγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Πηγή: basketblog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ