Η 7η αγωνιστικη στον 1ο όμιλο του νότου ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους καθώς και στα επτά παιχνίδια της Κυριακής, το “ροζ” φύλλο του νικητή το κατέκτησαν οι γηπεδούχοι.

Συνολικα 1,025 πόντοι σημειώθηκαν στα καλάθια των ομάδων, με την πρωτοπόρο Δάφνη Δαφνίου να είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη νίκη σε διαφορά 24 πόντους  απέναντι στην Πεύκη (95-71).

Ένα παιχνίδι κρίθηκε στην παραταση αυτό αναμεσα στον Κεραυνό Αιγίου και την Αχαγιά ’82,  (77-71) με την κανονική διαρκεια να ολοκληρώνεται με σκορ 68-68.

Τέλος ματς για γερά νεύρα έγινε και στην Κόρινθο, με τον ΚΑΟΚ να γυρίζει ένα χαμένο παιχνιδι σύμφωνα με την εξέλιξη του και να παίρνει την νίκη απέναντι στον Ικαρο Καλλιθεας με 78-76.

Στην κορυφή των σκόρερ του 1ο ομίλου παρέμεινε Λαμπρόπουλος του Γλαύκου  με 151 πόντους, ενώ ακολουθούν οι Γραμματικός (Ίκαρος Ν. Σμύρνης) με 146 και Γκίνης (Δάφνη Δαφνίου) 130 πόντους αντίστοιχα..

Στα 3ποντα ο Γκίνης της Δάφνης Δαφνίου με 22 εύστοχες συνολικές προσπάθειες πέρασε τον Βούλγαρη του Πόρφυρα (είχε ρεπό) που παρέμεινε στην 2η θέση με 20.

Τέλος η Δάφνη Δαφνίου συνεχίζει να  είναι η ομάδα που έχει πετύχει  μέχρι στιγμής τα περισσότερα τρίποντα (65).

screenshot_2screenshot_3

screenshot_1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ