Η 13η αγωνιστικη στον 1ο όμιλο του νότου ηταν απόλυτα πετυχημένη για τους 2 εκπροσώπους μας καθώς ο Κεραυνός Αιγίου επικράτησε με 27 πόντους διαφορά της Ερμιόνης (90-63), που σημαίνει ότι θα βοηθήσει πολύ σε ενδεχόμενες ισοβαθμίες για την παραμονή, ενώ η Ακράτα πήρε σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Πετρούπολη απέναντι στον Άρη με 70-68.  Τα 4 από τα 7 συνολικά  ροζ φύλλα αγώνα του νικητή, κατέληξαν στα χέρια των γηπεδούχων ενώ 3 ομάδες κατάφεραν σαν φιλοξενούμενοι να φύγουν με τους 2 βαθμούς της νίκης.

Συνολικά 966 πόντοι σημειώθηκαν στα καλάθια των ομάδων, με τον Κεραυνό  να είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη νίκη σε διαφορά 27 πόντους στην εντός έδρα του νίκη με την Ερμιόνη με αντίπαλο την (90-63).

Αντίθετα το παιχνίδι αναμεσα στομ Άρη Πετρούπολης και την Ακράτα κριθηκε στο καλάθι με την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας να παίρνει τη νίκη με 70-68.

Στην κορυφή των σκόρερ του 1ο ομίλου βρίσκεται ο Βούλγαρης του Πορφύρα με 249 πόντους, ενώ ακολουθούν οι Φωτίου (Κεραυνός Αιγίου) 239 και Γραμματικός(Ίκαρος Ν. Σμύρνης) με 221 αντίστοιχα..

Στα 3ποντα ο Γκίνης της Δάφνης Πορφύρα είναι στην κορυφή με 32 συνολικα εύστοχα σουτ ενώ στην 2η θέση βρίσκεται ο Γραμματικός του Ίκαρου Ν. Σμύρνης με 31 εύστοχες συνολικές προσπάθειες..

Τέλος η Δάφνη Δαφνίου συνεχίζει να  είναι η ομάδα που έχει πετύχει  μέχρι στιγμής τα περισσότερα τρίποντα (107).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ