Η 5η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του Νότου στη Γ’ Εθνική  έχει μεγάλα ντέρμπι, κορυφής αλλά και παραμονής.

Στο Αιγάλεω περιμένει την Ακράτα η ομόνυμη ομάδα σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Δημήτρη  Παπαδόπουλου. ενώ την ίδια ώρα ο Κεραυνός Αιγίου υποδέχεται τον Λέοντα Λεχαίου σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου απέναντι στην ομάδα της Κορινθίας καθώς και οι δύο έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή στη κατηγορία.

Στα Μέγαρα, η τοπική ΝΕΜ υποδέχεται τον Ιωνικό ΝΦ και για πρώτη φορά μια από τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία θα αναγκαστεί να γευτεί την πίκρα της ήττας. Κερδισμένη μπορεί να είναι η Αχαγιά ’82, που οφείλει να ξεπεράσει τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι, για να σταθεί στο ύψος της κόντρα στον Έσπερο Πατρών.

Η Κηφισιά έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την χρονιά, αλλά την περιμένει μια δύσκολη μετακίνηση στα Ιλίσια κόντρα στον  Ηλυσιακό, ενώ παιχνίδι παραμονής μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την αναμέτρηση ανάμεσα στη  Καλαμάτα και τον ΑΣ Πέρα. Τέλος το Ληξούρι επιθυμεί να συνεχίσει την καλή του παρουσία, ιδιαίτερα εντός έδρας, φιλοξενώντας τον χωρίς νίκη Άρη Νικαίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΗμέραΈδραΏρα/ΑποτέλεσμαΦιλοξενούμενος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ