Πρεμιέρα με το «δεξί» έκανε η Δάφνη Δαφνίου, η οποία κέρδισε με 79-69 τον Άρη Πετρούπολης για τον πρώτο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη, έβλεπε πριν από λίγες ημέρες τις φιλοδοξίες της να παίρνουν… αναβολή με αρχικά αδιευκρίνιστο το μέλλον της και μπαίνοντας στο παρκέ σήμερα (12/10), επιβεβαίωσε τις σπουδαίες βλέψεις της για το νέο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι, αγωνιζόμενοι στη Μάνδρα και όχι στο «Χρ. Αγγουράκης», εξαιτίας της υπόθεσης μη αδειοδότησής του που πρόκειται να ταλαιπωρήσει για μερικές εβδομάδες τη διοίκηση του συλλόγου, κατάφεραν από την αρχή να πάρουν «κεφάλι», ενώ με την εξαιρετική τους απόδοση στις δύο πλευρές του παρκέ στο δεύτερο δεκάλεπτο, ξέφυγαν και απλοποίησαν την κατάσταση (44-21). Η διαφορά έφτασε μέχρι και στο +28 στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου, με τους γηπεδούχους να χαλαρώνουν και την απόσταση να μικραίνει απότομα σε μονοψήφιο νούμερο και τον κόουτς Δεσποτάκη να θέλει να «αφυπνίσει» σε εκείνο το σημείο τους παίκτες. Ο ίδιος, φαίνεται πως πέτυχε το σκοπό του, καθώς η Δάφνη διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα σε αυτά τα επίπεδα, ολοκληρώνοντας έτσι την νικηφόρα πρώτη αναμέτρησή της στην φετινή Γ’ Εθνική.

Δεκάλεπτα: 22-16, 44-21, 63-42, 79-69

Δάφνη Δαφνίου (Δεσποτάκης): Μαυροειδής, Πατάτας, Ρόης, Θεοδοσίου, Κωνσταντώνης 12, Παλαντζάς 5 (1), Γκίνης 9 (2), Αθανασάκης 4, Μιχόπουλος 13, Κορρές 23 (2), Φιλιππόπουλος 10, Τσελεμπής 3.

Άρης Πετρούπολης (Παπαδόπουλος): Κεφάλας, Βενιτουράκης 4, Δρακόπουλος 2, Δρικόγιας 5 (1), Κωνσταντίνου 3, Μπαζιώτης 22 (6), Μπούτρης 6, Καμάρας 6, Σταύρος 3, Τασούλας 8, Μακρόπουλος 10, Βεντούρης.

Πηγή:basketblog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ