Η πρόσφατη ανακοίνωση αποχώρησης του Παναγιώτη Καπερώνη από το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα Πατρών, άνοιξε τον δρόμο στον 32χρονο γκαρντ για την επιστροφή του – ως παίκτης – στα παρκέ. Ο Παναγιώτης Καπερώνης ήταν την τελευταία τριετία βοηθός προπονητή στον Απόλλωνα Πατρών αφού μόλις στα 29 του χρόνια πήρε την (δύσκολη) απόφαση να σταματήσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Πατρινής ομάδας!

Aπό τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν άμεσα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ήταν και ο Κεραυνός Αιγίου. Το… πρέσινγκ του Χάρη Μπόγδανου απέδωσε καρπούς και έτσι, ο Κεραυνός θα είναι η πρώτη ομάδα μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση στην οποία θα αγωνιστεί, αλλά – ίσως – όχι μόνο. Παράλληλα, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποτελέσει μέλος και του προπονητικού τιμ, ακόμη και να είναι πρώτος προπονητής της ομάδας.

Όμως, επειδή ο συγκεκριμένος – διπλός ρόλος – έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε μία ομάδα που μετέχει σε πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας για το λόγο αυτό δεν είναι βέβαιο αν θα προχωρήσει χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο να συμβεί. Ο 32χρονος γκαρντ έχει σπουδαίες παραστάσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα στην Α1 Εθνική, ενώ αποκόμισε σημαντικές προπονητικές εμπειρίες από την τριετή θητεία του στον πάγκο της πατρινής ομάδας.

Ο Παναγιώτης Καπερώνης μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά και είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Πατρών, ενώ έκανε το μεταπτυχιακό του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών συνδυάζοντας παράλληλα σπουδές και μπάσκετ.

Πηγή: westbasket.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ