Προς το τέλος της σημερινής αναμέτρησης Κεραυνός Αιγίου-Έσπερος Πατρών και ιδιαίτερα στη παράταση όπου κρίθηκε και το ματς υπέρ της Αιγιώτικης ομάδας(78-71), μερίδα Αιγωτών φιλάθλων άρχισαν τις ύβρεις προς τους παίκτες και την ομάδα του Έσπερου, προκαλώντας την -ήπια- αντίδραση του Κώστα Μαρλαφέκα που ήταν “παρών” στο κλειστό του Αιγίου.“Βρε παιδιά είναι ντροπή. Είμαστε δύο φιλικά και γειτονικά σωματεία που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αντίθετα συνεργαζόμαστε χρόνια για το καλό του τοπικού μπάσκετ”, γύρισε και είπε ο ιδιοκτήτης της πατρινής ομάδας στους νεαρούς – κυρίως – οπαδούς της αιγιώτικης ομάδας.
Το παραπάνω γεγονός, όπως ήταν φυσικό, ενόχλησε τον απόντα λόγω ασθένειας από το παιχνίδι, Χάρη Μπόγδανο, που με γραπτή του δήλωση λίγη ώρα αργότερα, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον κ. Μαρλαφέκα και την ομάδα του Έσπερου γενικότερα.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Κεραυνού:

“ Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τη διοίκηση και τους παίκτες του Έσπερου για τις ύβρεις που ακούστηκαν στη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα, από μικρή μερίδα αιγωτών φιλάθλων. Ιδιαίτερα, ζητώ συγνώμη από τον Κώστα Μαρλαφέκα, έναν άνθρωπο που αποτελεί “κόσμημα” για το μπάσκετ και την τοπική κοινωνία γενικότερα. Αν ήμουν στο γήπεδο θα το σταματούσα άμεσα, αλλά δυστυχώς λόγω ασθένειας δεν μπόρεσα να δώσω το παρόν. Ο Κώστας Μαρλαφέκας, για να αναφέρω μόνο ένα μικρό παράδειγμα, μεταξύ άλλων, μας παραχώρησε για δεύτερη χρονιά φέτος έναν αθλητή που ανήκει στην ομάδα του, τον Παναγιώτη Σκόνδρα, όχι μόνο χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο, αλλά και χωρίς καν τον όρο να μην αγωνιστεί στα μεταξύ μας παιχνίδια, κάτι που συνηθίζεται κατά κόρον σε ανάλογες περιπτώσεις. Κώστα Μαρλαφέκα και πάλι σου ζητώ συγνώμη”!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ