Η ομάδα cheerleading Αιγίου «Estrellas» ,την οποία έχουμε δει επανειλημμένα να χορεύει στα τάιμ άουτ, στα εντός έδρας παιχνίδια του Σεριφάτου, θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα cheerleading το οποίο θα διεξαχθεί 17-18 Ιουνίου στο Φάληρο.

 

Οι Estrellas από τις «Μωβ Κινήσεις» θα πάρουν μέρος στο εν λόγω πρωτάθλημα για 4η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Φέτος από το Αίγιο θα χορέψουν 40 κορίτσια.

Πέρυσι, η ομάδα «Estrellas» στην κατηγορία cheer for fun ομαδικό junior B κατέκτησε τη 1η θέση, στην κατηγορία cheer for fun ομαδικό junior Α πήραν την 3η θέση, ενώ στην κατηγορία Freestyle Pom Junior mini κατέκτησαν την 2η θέση.

Στην κατηγορία Freestyle PomJunior Α ζευγάρια κατέκτησαν  την 4η θέση με την Μπομποτσιάρη Αθηνά και Σταθακοπούλου Ιφιγένεια.

Στην κατηγορία cheer jazz junior B ζευγάρια κατέκτησαν την 2η θέση με την Νικητοπούλου Νίκη και Γιαννοπούλου Αργυρώ.

Στην κατηγορία cheerpomsenior κατέκτησαν την 4η θέση.

 

ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΝΑ ΛΑΤΑΝΗ

Φέτος και για πολλοστή συνεχόμενη χρονιά προπονήτρια της ομάδας του Αιγίου θα είναι η cheerleader Κατιάνα Λατάνη, η οποία ως cheerleader είχε κατακτήσει την 3η θέση με την εθνική ομάδα σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Παρίσι.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Στις 8:30 θα γίνει η καθορισμένη ενημέρωση των προπονητών , στις 9:00 θα γίνει η προσέλευση των ομάδων , στις 9:30 θα γίνει παρέλαση των τμημάτων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα , ενώ στις 10 θα γίνει η έναρξη των αγώνων με τις Αιγιώτισσες να εμφανίζονται όγδοες κατά σειρά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Στις 9:00 θα υπάρξει νέα ενημέρωση προπονητών. Θα ακολουθήσουν η προσέλευση των ομάδων και η παρέλαση αυτών με μισή ώρα διαφορά και οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:30.

Οι έφηβες Αιγιώτισσες θα εμφανιστούν πρώτες και η ομάδα Estrellas Junior B εικοστές δεύτερες.

Στις 13:00 θα γίνουν οι πρώτες απονομές και στις 17:00 θα έχουμε την έναρξη των τελευταίων αγώνων όπου οι “Estrellas” θα κάνουν την εμφάνιση τους εξηκοστές δεύτερες. Η τελευταία απονομή του διημέρου θα γίνει στις 19:30.

Ωστόσο, το πρόγραμμα ενδέχεται να υποστεί τροποποιήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ