Ύστερα από 7 χρόνια στην Φλόγα Ροδιάς ο νεαρός μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Γκλαβάς πήρε μεταγραφή για την ομάδα των Καλαβρύτων. Μέσα από προσωπική ανακοινωσή του θέλησε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του, αλλά και τον προπονητή του κύριο Μίλτο Καρατζά.

Ευχαριστήριο  προς τη Φλόγα Ροδιάς

Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση μετά από 7 χρόνια παραμονής μου στην ομάδα της Φλόγας Ροδιάς να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου και τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Τους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τα οράματα τους να στοχεύουν στην εξεύρεση επιτυχών λύσεων. Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη να μην αναφερθώ στον κύριο Κώστα Παπαδογιώργο, στον παράγοντα και άνθρωπο που ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί για όλους. Μας φρόντιζε και μας αγαπούσε σαν παιδιά του.

Το “ευχαριστώ” στον Μίλτο Καρατζά

Τα λόγια θα είναι φτωχά μπροστά στην πρόσφορα του «κόουτς» Μίλτου Καρατζά στα 10 χρονια που ήταν προπονητής μου. Ήταν «τιμή μου» που τον γνώρισα και συνεργαστήκαμε. Του οφείλω πολλά πράγματα. Με εμπιστεύτηκε, με στήριξε, με βοήθησε να εξελιχθώ και να γίνω όχι μόνο καλύτερος ποδοσφαιριστής, αλλά και να διαμορφώσω τον προσωπικό μου χαρακτήρα μέσα από το ποδόσφαιρο. Αξιοποιούσε τις δυνατότητες μου και επισήμαινε τα λάθη μου και τις αδυναμίες μου, για να τα βελτιώσω. Υπήρξε μια στενή σχέση εμπιστοσύνης, την οποία κρατώ ως παρακαταθήκη… Η οικογένεια μου και εγώ σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κουράγιο, για έργο γόνιμο και αποτελεσματικό στη νέα σας ομάδα.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά

Σας ευχαριστώ

Με σεβασμό

  Γκλαβάς Παναγιώτης  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ