Απορία –έκπληξη και σκεπτικισμό προκαλεί η ανακοίνωση της ΠΑΣ στον τύπο.

1) Ποτέ δεν μας καλέσατε στο νέο Δ.Σ. να φτιάξουμε διαπαραταξιακό προεδρείο όπως επικαλείστε ούτε να στελεχώσουμε μαζί τις επιτροπές ενώ κύριοι είχατε έτοιμο το προεδρείο και τις κύριες επιτροπές που απαρτίζουν ένα νέο Δ/Σ., λίγο πριν μπούμε να τις ψηφίσουμε ο πρόεδρος μας κάλεσε να μας προτείνει να μπούμε στις επόμενες επιτροπές που δεν ήταν ακόμα έτοιμες, επιτροπές δίχως ουσία. Που σκοπό έχουν μόνο να εξυπηρετήσουν προεκλογικές υποσχέσεις. Γι’ αυτή τη συναίνεση μιλάμε Αν αυτό το διάβημα δεν έχει προσχηματικό χαρακτήρα τότε τι είναι Σας παραπέμπουμε στα λεγόμενα του ταμία της ΕΠΣΑ κ. Χριστόπουλου στο τελευταίο ΔΣ που σχεδόν σας εγκάλεσε για το πώς έπρεπε και με ποιο τρόπο γίνονται οι ουσιαστικές συνθέσεις και οι προτάσεις συνεργασίας. Είναι όλα καταγεγραμμένα. Το ύφος, το ήθος, το καλό κλίμα και η συναίνεση που η ΕΠΣΑ χρειάζεται, εμείς το κάνουμε πράξη σε κάθε ΔΣ που γίνεται και έτσι θα πορευθούμε.

2) Ασχοληθήκαμε με μέλος της τεχνικής επιτροπής που εσείς ορίσατε ως δικό σας άνθρωπο (κατά πολλούς σκιώδη πρόεδρο) διότι προπηλακίζει και καθυβρίζει διαιτητή (το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν) και επιτίθεται σε αξιολογημένο διαιτητή μέσω διαδικτύου. Σας καλούμε να βγάλετε δημόσια στον τύπο την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή για να καταλάβει και ο φίλαθλος κόσμος για ποιο λόγο ασχολούμαστε. Πρόκειται για πολύ σοβαρό γεγονός και σίγουρα δεν έχει να κάνει με κουτσομπολίστικη αντιπολίτευση όπως αναφέρετε.

3) Και μάθετε ότι η ΕΠΣΑ για μας δεν ήταν ποτέ καρναβαλικός οργανισμός. Να ψήνει σουβλάκια και να κρεμάει καλάμια με κομφετί περιπαίζοντας τους καρναβαλιστές. .Αν δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με σοβαρότητα…συνεχίστε τις φωτογραφίσεις.

ΣΗΜ: Εμείς είμαστε εδώ σε κάθε σοβαρή πρόταση που αφορά την αναβάθμιση του αχαϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι σε προσχηματικές προτάσεις. ΠΕΣ «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ