Ανακοίνωση για την εικόνα που παρουσιάζουν οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας εξέδωσε η αντιπολίτευση της διοίκησης της Ένωσης:
«Με θλίψη οργή και αγανάκτηση, παρακολουθήσαμε τους αγώνες των μεικτών μας,με τις αντίστοιχες της Βοιωτίας. Μόνο που οι δικές μας ομάδες δεν ήταν οι μικτές Αχαΐας, αλλά, πρωτότυπο παιδιά συγκεκριμένων ομάδων. Ζήσαμε δε τη δυσάρεστη και απαράδεκτη εικόνα των μικτών χωρίς ρούχα. Με φόρμες της Παναχαϊκής κατέβασαν τα παιδιά να παίξουν!
Θλιβερή εικόνα μα ακόμα πιο θλιβεροί οι άνθρωποι που διοικούν την Ένωσή μας.
Η ανήκουστη δικαιολογία; Δεν πρόλαβαν λένε να ετοιμάσουν ομάδες και έτσι απευθύνθηκαν σε συγκεκριμένα σωματεία για να σωθεί η κατάσταση. Αυτό δεν έχει προηγούμενο στα πεπραγμένα της ένωσης μας. Κύριοι της ένωσης δεν διοικείται.
Το μόνο που κάνετε πλέον καλά είναι να προσθέτετε μαύρες σελίδες στα χρονικά της ένωσης μας. Τους προπονητές των μεικτών γιατί τους προσλάβαμε; Πού είναι τα δοκιμαστικά και οι προπονήσεις των παιδιών για την επιλογή των μεικτών ομάδων;
Στο παιχνίδι των “μεικτών “μας τα παιδιά με τις ομάδες τους, που έπαιξαν με τη Βοιωτία τα ευχαριστούμε θερμά. Γιατί έστω και έτσι εκπροσωπήθηκε η περιοχή μας. Τι θα απογίνουν όμως; Τα χρησιμοποίησαν μήπως για να καλύψουν την ανικανότητα τους και μετά θα τα στείλουν από κει που ήρθαν;
Γονείς, ποδοσφαιριστές, σωματεία και γενικότερα το ποδόσφαιρο μας έχει πλημμυρίσει από οργή και αγανάκτηση. Ντροπή κύριοι της ένωσης η κατάντια αυτή που βλέπουμε. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Ντροπή σας».
ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ _ ΠΛΟΥΜΗΣ _ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ