Με φόντο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ.Α. το Διακοπτό υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι στις 2.30 μ.μ. στο γήπεδο της Ροδιάς τον Κ. Δαβουρλή’92, ομάδα που ως γνωστόν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα συν τοις άλλοις διάγουν και μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, αφού βρίσκονται στην 3η  θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όλα συνηγορούν ότι θα διατηρηθεί μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος στην προνομιούχο τριάδα.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Δημήτρη Κατριμπούζα αυτοί δίνουν τη δική τους μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία, αφού βρίσκονται από την έναρξη σχεδόν του πρωταθλήματος μεταξύ σφύρας και άκμονος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα δοθεί ημίωρη παράταση και δεν προκύψει και από εκεί νικητής, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Λάμπρος Τζαγκαράκης με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Ζούλη και Παναγιώτη Θανόπουλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ