Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν  πριν λίγες ώρες στην ΕΠΣ Αχαΐας. Τα έξι μέλη που διαφοροποιήθηκαν από τον Δημήτρη Μπαλαφούτη, τελικά συνεδρίασαν  πριν λίγο στα γραφεία της ΕΠΣΑ και ανασυγκρότησαν το Δ.Σ. ενώ έκπληξη θεωρείται και η παρουσία του αντιπρόεδρου Γ.  Μαυροκολέα ο οποίος δεν ήταν στην ομάδα των «6».

 Ο μέχρι χθες πρόεδρος, Δημήτρης Μπαλαφούτης, μαζί και άλλα τρία μέλη ήταν απόντες από το Δ.Σ., το οποίο τους όρισε, σε απλά μέλη και ανέδειξε νέο πρόεδρο τον Άγγελο Δανιήλ με 6 ψήφους υπέρ και 1 «παρών».

Πάντως η ομάδα των «6» υποστηρίζει ότι λειτούργησε βάση του καταστατικού και μαζί με τον Γ. Μαυροκολέα προχώρησαν στο διοικητικό συμβούλιο.

Η πρόταση για αναδιάρθρωση του Δ.Σ. πέρασε με ψήφους 6 υπέρ και ένα λευκό που ήταν του Γ. Μαυροκολέα και στη συνέχεια όταν έγινε η αναδιάρθρωση, πέρασε με ψήφους 7-0.

Το νέο Δ.Σ., όπως διαμορφώθηκε, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δανιήλ Άγγελος

Α’ αντιπρόεδρος: Μαυροκολέας Γιώργος

Β’ αντιπρόεδρος: Κουλούρης Άγγελος

Γενικός γραμματέας: Μπασκούτας Ελευθέριος

Ταμίας: Χριστόπουλος Οδυσσέας

Αναπλ. γενικός γραμματέας: Σαρρής Δημήτριος

Αναπλ. ταμίας: Πλώτας Αθανάσιος

Μέλη: Μπαλαφούτης Δημήτριος, Γκοτσόπουλος Γεώργιος, Κουτρόπουλος Παναγιώτης, Φλωράτου-Γασπαρινάτου Έμμυ.

ΔΑΝΙΗΛ:«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Β. ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ»!

Μετά το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, ο Άγγελος Δανιήλ, προέβη στην εξής δήλωση: «Παρά την προσπάθεια αυτών που εκπροσωπούν το παρελθόν, η ΕΠΣ Αχαΐας άλλαξε από σήμερα σελίδα και θα πορεύεται με διαφάνεια και απόλυτη ενημέρωση στα σωματεία της.

Δηλώνουμε προς όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη ότι συντασσόμαστε στον αγώνα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και στηρίζουμε την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.

Η επόμενη μέρα θα είναι απαλλαγμένη από αυτούς που κρατούν τα σωματεία της Αχαΐας δέσμια των προσωπικών επιλογών τους. Είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό θα συμβεί το ίδιο συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ:«Άκυρη η αναδιάρθρωση»  

Πάντως ο Δημήτρης Μπαλαφούτης, νωρίτερα είχε στείλει εξώδικο  με την οποία υποστηρίζει-μεταξύ άλλων- ότι την αρμοδιότητα για την σύγκληση Δ.Σ. έχει ο ίδιος, σύμφωνα με το νόμο και συνεπώς η συνεδρίαση των «6», δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί, καθώς υπάρχει «απόλυτη εγκυρότητα η οποία επέρχεται αυτοδικαίως κατά πάγια θέση της ΕΠΟ και κατά πάγια νομολογίας των Δικαστηρίων».

Από ότι φαίνεται οι δυο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ