Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών γνώρισε ο Α.Ο. Διακοπτού, αφού ηττήθηκε στο γήπεδο της Ροδιάς από το Δρέπανο με σκορ 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα με περισσότερη διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, αφού σε αυτό συνετέλεσε και η ομάδα του Μιχάλη Τρίψα, που προφανώς τους έδωσε γήπεδο και ήθελε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Κάπως έτσι και κόντρα στην ροή του αγώνα στο 22΄ ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος από πάσα του Χάρη Μαρή, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, η ομάδα του Βασίλη Τσόλακα έφερε τα πάνω – κάτω, φθάνοντας στην ολική ανατροπή στο 41΄ και στο 45΄ με τον Παναγιώτη Χαλκίδη.

Στην επανάληψη το Διακοπτό μη έχοντας πλέον τι άλλο να χάσει, εξαπέλυσε αντεπίθεση διαρκείας, χάνοντας τρείς κλασικές ευκαιρίες στο 64΄ με τον Γιώργο Γεωργίου και στο 71΄και 78΄  με τον σκόρερ τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Και φυσικά όταν δεν αξιοποιείς αυτές τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, λογικό είναι να σε τιμωρήσει η μπάλα και στο 87΄ ο Παναγιώτης Χαλκίδης βρήκε και πάλι τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας έτσι χατ τρίκ.

Το Διακοπτό που σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη και ο Μιχάλης ο Τρίψας έχει πολλά πράγματα να διορθώσει, ενδεχομένως στο σημερινό παιχνίδι να έπαιξαν το ρόλο τους και οι απουσίες του Νίκου Μάγκου και του Κώστα Μάργαρη.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής (56΄ Ρουφογάλης), Μαμάκης (66΄ Σπηλιωτακόπουλος), Χύλα, Γεωργίου, Ραμπαβίλας, Γεωργακόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κολοκύθας, Μαρής (37΄ λ.τ. Τριανταφυλλόπουλος), Μαραγκός, Αναστασόπουλος

ΔΡΕΠΑΝΟ: Ηλιόπουλος, Ζαμπατίνας, Καριώρης, Ρουμελιώτης, Μηλάτος, Τσιάκαλος, Παπαχαραλάμπους, Σταματάκης, Χαλκίδης, Παναγόπουλος (70΄ Κουβεριάνος), Καττές (63΄ Παπαζαφείρης)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ