Για την Β΄ φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ.Α. η Θύελλα Αιγίου αποκλείστηκε, αφού γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Αγυιάς από το Ζαβλάνι/Αίας με σκορ 2-1.

Για τους φιλοξενούμενους του Κυριάκου Αθανασίου ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δοκίμασε πολλά καινούργια πρόσωπα όσο και σχήματα, κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με  εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Νίκου Διαμαντόπουλου, που κέρδισε ο Μάριος Μητρόπουλος.

Από πλευράς γηπεδούχων του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη που έφεραν τα πάνω κάτω στην επανάληψη, σκόραραν στο 49΄ ο Γκλαβάς και στο 75΄ ο Κωστόπουλος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα της Θύελλας δίκαια διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή  μέσα στην περιοχή, με τον Τσιρογιάννη αν λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Κατσαμπέκης, Φουρκιώτης (54΄ Ντούλιας), Καφεντζής (66΄ Κούντας), Γ. Δημητρόπουλος, Γκλαβάς, Σουβαλιώτης, Δ. Δημητρόπουλος, Καραβάτσος (46΄ Λάππας), Καλογερόπουλος, Χαλκιόπουλος, Κωστόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ψυχράμης, Μανέτας, Σπηλιωτόπουλος (76΄ Παπαδόπουλος), Ι. Παξιμάδης, Λιάτος, Αντ. Παξιμάδης, Μ. Μητρόπουλος, Μαραγκός, Π. Μητρόπουλος, Μάλλιος (65΄ Κεφαλλονίτης), Διαμαντόπουλος

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ