Στα χθεσινά φιλικά των ομάδων της περιοχής μας είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ – Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  1-0

Στην φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικο Σταδιο της πολης μας η Θύελλα Αιγίου νίκησε την ομάδα των Καλαβρύτων με 1-0. Σκόρερ για την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου ήταν ο Μάριος Μητρόπουλος στο 49′ λεπτο. Και οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ασημακόπουλος, Μανέτας, Πλατυκώστας, Γκοτσόπουλος, Αθανασίου, Αρβανίτης, Μουρτίκας, Παράνομος, Μητρόπουλος, Λαμπίρης, Φιλιππάτος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Διαμαντόπουλος, Θεολόγος, Τατάζη, Ραμπούσγια, Τζιτζιφάκος, Αλεξόπουλος.

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λέσσης, Παπαδόπουλος, Γκλάβάς, Καραχάλιος, Σκιαδάς, Τσαβαλάς, Κοσκινάς, Μουτσάι, Ανδρεόπουλος, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ρετζίνο, Φλογεράς, Παπαδημητρόπουλος.

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ / ΑΚΡΑΤΑΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΖΗΡΙΑΣ  4-0

Με χατ -τρικ του Καυγά και ένα του Μούτσα η Αθλητική Ένωση Αιγείρας / Ακράτας νίκησε στο τελευταίο της φιλικό αγώνα τον Φοίνικα Ζήριας με 4-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλντυ με τον Στέφανο Τριανταφύλλου.

   Α.Ε.Αίγειρας/Ακράτας: Γκανατσούλας, Ιωάννου, Μάρκου, Λέσι, Αγγελάκης, Μαυρομμάτης, Αλέφαντος, Καυγάς , Παράνομος, Μούτσα , Έξαρχος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Παναγόπολος, Παππάς, Πρέζας, Ψαρράκος, Παναγιωτόπουλος, Κλουκίνας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΖΗΡΙΑΣ: Τσάκωνας, Ενγκέλα, Τριανταφύλλου, Καραπάνος, Μούκας, Γεωργακόπουλος, Αντωνόπουλος, Διγγελόπουλος, Ξυνός, Νικολάου, Τέρπος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ραυτόπουλος, Χαραλάμπους.  Μπέσκος, Κανελλής, Μιχαλόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ