Για την Β΄ φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ.Α. η  Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας είχε εύκολο έργο όπως τελικά αποδείχτηκε, αφού επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Αστέρα Τέμενης με σκορ 3-0 και πέρασε στην επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι του Αλέξη Σπυρόπουλου που σημειωτέον στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν εντός έδρας, φαίνεται ότι ήθελαν σήμερα περισσότερο από τους αντιπάλους τους την πρόκριση και την πέτυχαν, αφού μέσα σε ένα πεντάλεπτο (38΄- 43΄) σημείωσαν δύο τέρματα με τους Πιχλίνσκι και Άγγελο Πρέζα. Και απλά το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 93΄ από τον Αλέφαντο.

Από πλευράς των τυπικά γηπεδούχων του Μάκη Λελούδα που σημειωτέον έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά που είχαν ελάχιστες παρουσίες στο πρωτάθλημα, δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Mπαλαφούτης, Κουτρόπουλος, Ρότσκας (59΄ Ιβάνοφ),  Σανδραβέλης, Θεοδωρόπουλος, Α. Αγγελόπουλος, Μαρινάκης, Αντεριώτης (46΄ Ι. Αγγελόπουλος), Γκίνι (46΄ Παπαδιονυσίου),Δαλιάνης (46΄ Μεσσήνης), Πολίτης

 Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑ: Κ. Παναγιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Β. Παναγιωτόπουλος, Παππάς, Αντρ. Μάρκου, Απ. Νακελλάρης, Αγγ. Σκάζας (65΄ Μανωλόπουλος), Αλέφαντος, Πιχλίνσκι, Αγγ. Πρέζας (77΄ Πλιατσικούρας), Παναγόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ