Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ροδιάς, Απόλλων Αιγίου και Φοίνικας Σαλμενίκου, αναδείχτηκαν ισόπαλοι με το εγγλέζικο σκορ 3-3, σε ένα παιχνίδι που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν παιχνίδι προετοιμασίας.

Έτσι οι προπονητές των δύο ομάδων Γιάννης Παλαιολογόπουλος και Αποστόλης Δρακόπουλος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά σχήματα τόσο σε αγωνιστικά συστήματα, όσο και σε νέα πρόσωπα και ανα μη τι άλλο έμειναν ευχαριστημένοι.

Για τον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα σκόραραν οι Φαμπιάν στο 26΄ και Χρήστος Μικές στο 48΄ και στο 64΄ και για τον φιλοξενούμενο Φοίνικα Σαλμενίκου, που πλέον απαριθμεί 2 νίκες και 2 ισοπαλίες οι Άκης Κατσαούνης στο 21΄ και στο 78΄ και Στάθης Χριστόπουλος στο 39΄.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Παπαδημητρόπουλος, Κοτσαύτης, Τρακαδάς, Θεοτοκάτος, Μικές, Βερβέρογλου, Σέζαρ, Κόρδας, Φαμπιάν, Μητρόπουλος, Σανδραβέλης

Έπαιξαν ακόμη και οι Κάρμας, Λαμπρόπουλος, Γούτας, Λιακόπουλος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Σάλαϊ, Μπουκουβάλας, Χριστόπουλος, Αγγ. Ραμπαβίλας, Μπουλούμπασης, Χριστοδουλόπουλος, Κουνάβης, Καραμάνος, Κατσαούνης, Σερβές

Έπαιξαν ακόμη και οι Φίτσος, Π. Σανδραβέλης, Κανελλής, Μπαβιώλης, Χ. Ραμπαβίλας, Κανάγιας

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ